Neler Yeni

Valorantı Çok Kötü Oynuyorum

Win7Multi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İstanbul Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi 1938.Sokak
İsim
Anonim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Bilişim
Instagram
tolgafiorinofani
Aimim çok kötü, dönemiyorum, mouse zaten çok kötü.
Eskiden 25 kill aldığım maçlarda şimdi Max 5 kill alabiliyorum. Yeni bilgisayara geçince hiç oynayamamaya başladım. Aimimi nasıl daha iyi yapabilirim? Artık bıktım. Arkamda adam beni vuruyor ben daha 5 saniye sonra dönüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Musa Bulaklı
Eskiden 25 kill aldığım maçlarda şimdi Max 5 kill alabiliyorum. Yeni bilgisayara geçince hiç oynayamamaya başladım. Aimimi nasıl daha iyi yapabilirim? Artık bıktım. Arkamda adam beni vuruyor ben daha 5 saniye sonra dönüyorum.
valo aim istiyormukine?

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efe Taş
valo aim istiyormukine?
hacı cs den geçtiğimiz için çoğumuz gerektirmiyor ama yeni nesillerinde ilk oyunu valo olduğu patlakta olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

poligonda botları aç vandal ile aim transfer dene yakın temas uzak temas - one tapler dene - dönüşlerini geliştir - uzaktan kafa hizası yap yakın temastanda yaparsın zaten flickaway deneyebilirsin

Gurkanpiro

80+ Platinum
özellikle ekipman gerekiyor artık herkezin ekipmanları ya orta sevıye yada yuksek sevıyelerde mesela farz edelimki senin mouseun 125 hz dıyelım adam 8k da oynuyor buda oyunlarda ekıpman farkının onemlı oldugunu gosterıyor

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Ali Mert Okuducu
Koşarak sık

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Mert ash
kankim ne kadar çok oynarsan o kadar iyi oynarsın bide mentalini fresh tutmaya çalış ya vuramazsam diye falan düşünme oyun bu 5dk sonra unutcan zaten çok takma kafaya poligon at dm at maça girmeden önce bi tamgaz patlat gir instalock atıp kendini strese sokma vuramazsam söverler vb falan gerek yok

Top Bottom