Ay sen valorant oynayamıyor musun , bıçaklıyorlar mı seni ne bu sinirValorant oynayanlar gaymiş diyorlar
aynen öyle cs'den valoya geçtim bazı konularda cs bazılarında valo üstünAy sen valorant oynayamıyor musun , bıçaklıyorlar mı seni ne bu sinir
İsteyen istediği oyunu oynar ve bu seni zerre alakadar etmez. (Şimdi bana Valorant fanboyu diyeceksen haftada 1 ya giriyor ya girmiyorum)
Yeni hikaye:
Sadece videoyu izleyin çünkü daha ben izleyemedim
Türkiye haber kanalında Sağ alta euro 16tl falan koysalarda iyi olurdu
Sadece videoyu izleyin çünkü daha ben izleyemedim
Hepsiyle başka bir ekip ilgileniyor.Keşke bu tarz şeyler çıkaracaklarına oyundaki optimizasyona ve buglara çare bulsalar 10 numara bir oyun olacak.
Başka bir ekip ilgilendiğini biliyorum fakat sadece sinematiklere, kozmetiklere veya şarkılarına odaklanıyor riot aynısı lol için de geçerli. Oynanışı rahatlatacak bir ekip çok yavaş çalışıyor. Ya ben bilgisizliğimden bu işin kolay olduğunu düşünüyorum ya da adamlar da sıkıntı var. Oyunda basit bir optimizasyon bugı var valo da mesela oyun tv monitörler için optime değil, yani bu kadar profesyonel bir yazılımcıların bu kadar basit bir optimizasyon sorunun çözemeyek kadar amatör değillerdir elbet. Ya da dediğim gibi benim cahilliğimden ben öyle düşünüyorum. (A2 türkçe için özür dilerim ).Hepsiyle başka bir ekip ilgileniyor.
Buglara zaten çare bulundu, şu an haritalarla ilgili aman aman bir bug yok.
Optimizasyon açısından da 8 Haziranda oyun motoru güncellemesi var. Eğer bu güncellemeden sonra işler düzgün giderse daha yüksek fpsler görebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bu sadece hikaye sinematiği. Daha 3. bölümün sinematiği gelecek.
TV monitör derken ne demek istediniz.Oyunda basit bir optimizasyon bugı var valo da mesela oyun tv monitörler için optime değil, yani bu kadar profesyonel bir yazılımcıların bu kadar basit bir optimizasyon sorunun çözemeyek kadar amatör değillerdir elbet.
Ölçeklendirme mi bilmiyorum ama bildiğin tv monitörler de çözünürlük seçemiyorsun ancak config dosyasından yapabiliyorsun onda da sadece 16:9 çözünürlükler seçebiliyorsun.TV monitör derken ne demek istediniz.
Ölçeklendirmede mi sorun var?