Normal.orta seviyede oynuyorum sabit dururken 400 ama yürürken ateş ederken 200-250 arasında değişiyor. RTX 3070 I7-10870h var laptopta. Ayrıca bu değerler laptop ısınmadan oluyor.
Güzel değerler güle güle kullanınorta seviyede oynuyorum sabit dururken 400 ama yürürken ateş ederken 200-250 arasında değişiyor. RTX 3070 I7-10870h var laptopta. Ayrıca bu değerler laptop ısınmadan oluyor.
Knk eminim ki gpu kullanımın yüzde 50 den fazla değildir zaten yüksek fpslerde gezdiğini için kart kendini zorlamiyordur tavsiyem grafikleri artır yük bindir kullanımı artırım FPS artsın ama çok da yükseltme düşedebilir FPS bana kalırsa 300hz monitörde 250 FPS ile aka aka oynarsınkanka laptop'un monitörü 300 hz ekran verimini alamıyorum
eee Ekranın 300 hz diye her oyunda 300 fps mi alman gerekiyor yok öyle bir kural aldığın fps normal.kanka laptop'un monitörü 300 hz ekran verimini alamıyorum
Yok kanka her oyunda 300 fps alacağım demedim fps oyunlarında sistemin rahatlıkla 300"ün üstüne çıkar diye düşündüm. Cs - valo ama olmadı kötü değil ama 300hz burda işe yaramayacaksa boşuna biraz ona üzüldüm.eee Ekranın 300 hz diye her oyunda 300 fps mi alman gerekiyor yok öyle bir kural aldığın fps normal.
mux switch varsa laptopta 400 ün üstüne kesinlikle çıkar. yoksa zaten normal fps lerYok kanka her oyunda 300 fps alacağım demedim fps oyunlarında sistemin rahatlıkla 300"ün üstüne çıkar diye düşündüm. Cs - valo ama olmadı kötü değil ama 300hz burda işe yaramayacaksa boşuna biraz ona üzüldüm.
Knk bence yanlış bi düşünce sistemi gayet güzel 250 lere felan çıkabiliyor ne güzel mesela 240hz olsa 250 fpslere cikamazdi yirtilmalar olurdu cikarsada daha ne istiyon yani anlamadimkiYok kanka her oyunda 300 fps alacağım demedim fps oyunlarında sistemin rahatlıkla 300"ün üstüne çıkar diye düşündüm. Cs - valo ama olmadı kötü değil ama 300hz burda işe yaramayacaksa boşuna biraz ona üzüldüm.
Normal gibi gözükebilir ama benim önerim valorant için performans arttırma ayarları var, youtube üzerinden izleyerek uygulaman, fps ni 300 ün üzerine çıkarabilirsin belki, bu arada en düşüktemi test ettin bu fps değerlerini yoksa en yüksekte falanmı? )orta seviyede oynuyorum sabit dururken 400 ama yürürken ateş ederken 200-250 arasında değişiyor. RTX 3070 I7-10870h var laptopta. Ayrıca bu değerler laptop ısınmadan oluyor.
drop yiyor gibi olmaz mı 300den 200e düstüğünde. şikayetinde haklısın.Yok kanka her oyunda 300 fps alacağım demedim fps oyunlarında sistemin rahatlıkla 300"ün üstüne çıkar diye düşündüm. Cs - valo ama olmadı kötü değil ama 300hz burda işe yaramayacaksa boşuna biraz ona üzüldüm.