yok hocam sabitlemeleri kapattım zaten max 30 değil ortalama 30-50 civarıfps sabitleme falan açılmıştır belki hocam
donanımsalda olabilir bir sürü neden var başka oyunlardada aynı sorun oluyorsa donanımsal olabilir
hocam format önerim olur düzelmemesi durumunda donanımsal olabiliryok hocam sabitlemeleri kapattım zaten max 30 değil ortalama 30-50 civarı
eskiden full ayarlarda 150 alırdım anlamadım neden böyle oldu
driverları falan güncelleyeceğim bakalım düzelir inş
"Klasik amd" ne demek açsana hocam konuyu bana biraZ merak ettimkanka driver güncelledim sorun düzeldi klasik amd
8-9 yıllık ekran kartı kullanıyorsun normal.kanka driver güncelledim sorun düzeldi klasik amd
7-8 Yıl sonra falan ben tost yapıyodum amd işlemci varken hala çok yönlü bence alınır"Klasik amd" ne demek açsana hocam konuyu bana biraZ merak ettimnvidia da eski driver kullanınca mesela böyle bir şey olmuyor mu? Tmm yazılım olarak nvidia daha iyi ama amd yazılımını bit pazarında satan esnaflara benzetiyor çoğu kişi ve galiba siz de öyle benzettiniz.. ve nedennn????
KANKA anlamadım işlemcin iyiyse amd ekran kartı alınır mı diyorsun yani?? Tost derken ısı mı?7-8 Yıl sonra falan ben tost yapıyodum amd işlemci varken hala çok yönlü bence alınır
O zaman niye amd seçtinkanka driver güncelledim sorun düzeldi klasik amd
hataları vardı söyledim AMD CEO'su musun bilader ne bu tavır"Klasik amd" ne demek açsana hocam konuyu bana biraZ merak ettimnvidia da eski driver kullanınca mesela böyle bir şey olmuyor mu? Tmm yazılım olarak nvidia daha iyi ama amd yazılımını bit pazarında satan esnaflara benzetiyor çoğu kişi ve galiba siz de öyle benzettiniz.. ve nedennn????