Neler Yeni

Çözüldü✓ Valorantta 30 fps alıyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,555
İsim
Olcay akbulut
beyler r5 5500 işlemci 16 ram rx570 4 gb ekran kartım var full ayarlarda 30 fps alıyorum, bütün ayarları düşüğe çeksem bile arada fps drop yiyorum normal mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kıvanç şener
fps sabitleme falan açılmıştır belki hocam
donanımsalda olabilir bir sürü neden var başka oyunlardada aynı sorun oluyorsa donanımsal olabilir

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,555
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fps sabitleme falan açılmıştır belki hocam
donanımsalda olabilir bir sürü neden var başka oyunlardada aynı sorun oluyorsa donanımsal olabilir
yok hocam sabitlemeleri kapattım zaten max 30 değil ortalama 30-50 civarı

eskiden full ayarlarda 150 alırdım anlamadım neden böyle oldu

driverları falan güncelleyeceğim bakalım düzelir inş

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kıvanç şener
yok hocam sabitlemeleri kapattım zaten max 30 değil ortalama 30-50 civarı

eskiden full ayarlarda 150 alırdım anlamadım neden böyle oldu

driverları falan güncelleyeceğim bakalım düzelir inş
hocam format önerim olur düzelmemesi durumunda donanımsal olabilir

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
kanka driver güncelledim sorun düzeldi klasik amd
"Klasik amd" ne demek açsana hocam konuyu bana biraZ merak ettim😀 nvidia da eski driver kullanınca mesela böyle bir şey olmuyor mu? Tmm yazılım olarak nvidia daha iyi ama amd yazılımını bit pazarında satan esnaflara benzetiyor çoğu kişi ve galiba siz de öyle benzettiniz.. ve nedennn????

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,427
İsim
Furkan Görür

CharlesPolat

80+ Bronze
"Klasik amd" ne demek açsana hocam konuyu bana biraZ merak ettim😀 nvidia da eski driver kullanınca mesela böyle bir şey olmuyor mu? Tmm yazılım olarak nvidia daha iyi ama amd yazılımını bit pazarında satan esnaflara benzetiyor çoğu kişi ve galiba siz de öyle benzettiniz.. ve nedennn????
7-8 Yıl sonra falan ben tost yapıyodum amd işlemci varken hala çok yönlü bence alınır

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
7-8 Yıl sonra falan ben tost yapıyodum amd işlemci varken hala çok yönlü bence alınır
KANKA anlamadım işlemcin iyiyse amd ekran kartı alınır mı diyorsun yani?? Tost derken ısı mı?
Yani iş görür bu kartlar be. Amd zaten f/p. Yüksek bütçelerde nvidia almak daha uygun olur. Dlss rt gibi şeyler var falan, o yüzden yani.
Sadece valo falan oynuyorsan, işlemcin iyiyse idarelik bu kartlardan alınabilir ben de katılıyorum sana.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,555
İsim
Olcay akbulut
hataları vardı söyledim AMD CEO'su musun bilader ne bu tavır

Top Bottom