Çözüldü✓ Valorantta aldığım fps değerleri normalmi?

Efekan .

80+
Reaksiyon skoru
24
İşlemcim ryzen 9 7900x daha çok iş ağırlıklı bir işlemci diye biliyorum,valorantta düşük ayarlardan Oyun içi poligon farketmez sürekli 560 fps de takılıyor, yüksek ayarlara geçtim aynı şekilde devam ediyor oyun içi %35 kullanımla 560 fps lerde takılıyor normalmi?

bende r5 7500f rx6700xt var bende rekabette 500artı bekliyordum ue5e geçince 300 fps alıyorum tam gazdan 400-500 arası

bende r5 7500f rx6700xt var bende rekabette 500artı bekliyordum ue5e geçince 300 fps alıyorum tam gazdan 400-500 arası
Bende ue4 den ue 5 e geçince bir şey değişmedi, dereceli derecesiz tam gaz farketmez sürekli 560 küsür takılıyorum garibime gitti

Çoğu kişide düştü biliyorum ama bende oda etki etmedi
seninki bence 600 veya 700 ustu almalı yanı cok fazla benchmark vıdeosu ızlıyordum sıstemı toplamadan önce 1-2 sene falan neredeyse her kombıne ekran karı ve ıslemcıyı ızlemısımdır
senin ekran kartı neydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide monitör+n kaç hz

seninki bence 600 veya 700 ustu almalı yanı cok fazla benchmark vıdeosu ızlıyordum sıstemı toplamadan önce 1-2 sene falan neredeyse her kombıne ekran karı ve ıslemcıyı ızlemısımdır
senin ekran kartı neydı

bide monitör+n kaç hz
Ekran kartı rx7700xt.
Monitör Hz'nin alakasını yok bu olayla ama 180hz de monitör var

Ekran kartı rx7700xt.
knk ondan değil istersen 1000fps al gene 180 fps gibi hissediceksin
çok takma ama bir donanımda bir sıkıntı varsa testler yap internetten bak

Ekran kartı rx7700xt.
Oyunda fps özürü var Combatry isimli yayıncıda 9950x3d + 5090 var ondada 560 650 arası takılıyor fightta :D çokta takma normal değerlerin bendeki sistemde 350 550 arası veriyor

Hissetmenin hzle alakası yok bilmediğiniz konularda konuşmaya ne kadar meraklısınız hzden yüksek fps olduğunda oyun her türlü akıcı olur

Evet öyle hissedeceğim biliyorum ama valoda v sync acmadiktan sonra işlemci fpsini gösteriyor açarsam 180 e sabitliyor

Oyunda fps özürü var Combatry isimli yayıncıda 9950x3d + 5090 var ondada 560 650 arası takılıyor fightta :D çokta takma normal değerlerin bendeki sistemde 350 550 arası veriyor

Hissetmenin hzle alakası yok bilmediğiniz konularda konuşmaya ne kadar meraklısınız hzden yüksek fps olduğunda oyun her türlü akıcı olur
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için ve Hz konsunda size katılıyorum benim 180 hz monitörum var ama %1 lowum güçlü bu yüzden akıcılık konusunda hiç sıkıntım yok

Evet öyle hissedeceğim biliyorum ama valoda v sync acmadiktan sonra işlemci fpsini gösteriyor açarsam 180 e sabitliyor

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için ve Hz konsunda size katılıyorum benim 180 hz monitörum var ama %1 lowum güçlü bu yüzden akıcılık konusunda hiç sıkıntım yok
Akıcılıkta sıkıntı yok motor değişiminden sonra fpslerde bir sorun var 5v5 maçta bende 450 alıyorum benden daha iyi sistemlerde alıyor benden düşük sistemlerinde aldığı oluyor 180'in üstünü verdikten sonra fpslere takılmaya gerek yok

Akıcılıkta sıkıntı yok motor değişiminden sonra fpslerde bir sorun var 5v5 maçta bende 450 alıyorum benden daha iyi sistemlerde alıyor benden düşük sistemlerinde aldığı oluyor 180'in üstünü verdikten sonra fpslere takılmaya gerek yok
Tamamdır teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE

benim bildiğim yani hz yuksek almak tabii ki iyi ama yani 180 hz bi monitörle zaten 560 falan alıyor takmasına gerek yok çok onu diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri