Valorant'ta Bir Türlü Bronzdan Çıkamıyorum

Zorbey1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Valorant oynuyorum bronz 3 ten çıkamıyorum lol oynuyorum gümüşten çıkamıyorum valorantta aimim gelişmiyor lolde taktikselliğim tek iyi olduğum şey eu4 gibi taktik oyunları olnlar da online değil ben arkadaşlarımla eğlenmek istiyorum ne yapacağım ben?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valorant oynuyorum bronz 3 ten çıkamıyorum lol oynuyorum gümüşten çıkamıyorum valorantta aimim gelişmiyor lolde taktikselliğim tek iyi olduğum şey eu4 gibi taktik oyunları olnlar da online değil ben arkadaşlarımla eğlenmek istiyorum ne yapacağım ben?
dert giderme konusudur..

Knk herkesin beyin yapısı oyunda gelişmeye müsait olmayabilir. Örneğin arkadaşlarımla aynı zaman başladığım CSGO ya ben ve diğer arkadasım çok cabuk gelistik ve faceit 10lv oynamaya basladık. Diğerleri gelişemedi ve oyunu bıraktı. :D Antrenman yapman lazım.

Valorant için aimlab indirip aimini geliştirebilirsin. Ek olarak profesyonel maçları ve iyi oynayan twitch yayıncıları da izlemeni ve taktikler kapmanı öneririm

Ben direkt kısa yolu buldum ve bıraktım oynamayı, gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder :kappa:

Knk herkesin beyin yapısı oyunda gelişmeye müsait olmayabilir. Örneğin arkadaşlarımla aynı zaman başladığım CSGO ya ben ve diğer arkadasım çok cabuk gelistik ve faceit 10lv oynamaya basladık. Diğerleri gelişemedi ve oyunu bıraktı. :D Antrenman yapman lazım.
inan yapıyorum mental olarak sıkıntılı bir oyuncu değilim sövmem etmem kolay kolay ama olmuyor be bu da çok canımı sıkıyor 1 arkadaşım var o da valo dışı bişi girmiyor oyun oynayan

Şaka bir yana cidden günde oynadığın 1,2 saat lol, valorant yerine kendini geliştirsen diller öğrenebilir, kendi işini bile kurabilirsin.

dert giderme konusudur..
hoi4 al oynarız ya o zmn :D
Bu arada oynayabildiğin oyunda eğlenirsin zaten başka oyunlar dene.

Bu arada oynayabildiğin oyunda eğlenirsin zaten başka oyunlar dene.
322 lvlım lolde hayatımın bi kısmını harcadım ve 1 kere ark girince aldığım zevki ondan almadığımı farkettim çok uzun zamandır lole girmiyorum hoi4 üm var ama oynamayı bilmiyorum :D

Bu arada oynayabildiğin oyunda eğlenirsin zaten başka oyunlar dene
ben online oyun seviyorum ama strateji veya hayatta kalma online pek yok maalesef bu kalp kırıcı olan

Takım arkadaşlarını tanımadan oynayarak çok zor kasılmak

5 arkadaş olmadan valo sarmıyor tr server da

Geri