olduğun ranka ve şansa bağlıArkadaşlar bugün Valorant'ta Türk serverinde 3 oyun oynadım ve hiç velet ve ya toxiclerle karşılaşmadım bu nasıl olur? Oyunda problem mi var? Velet ve toxic oyuncusuz Türk serveri ilk defa karşıma çıktı.
Keşke bana da böyle denk gelse..Arkadaşlar bugün Valorant'ta Türk serverinde 3 oyun oynadım ve hiç velet ve ya toxiclerle karşılaşmadım bu nasıl olur? Oyunda problem mi var? Velet ve toxic oyuncusuz Türk serveri ilk defa karşıma çıktı.
Bende az önce yine CS girdim 35 falan vurdum yine yenildik son round'da A'ya kurduk bizim adam middeydi ve arkalamadı kimseyi hemde 3 short geldi (dust 2) arap mı ispanyol mu ne vardıArkadaşlar bugün Valorant'ta Türk serverinde 3 oyun oynadım ve hiç velet ve ya toxiclerle karşılaşmadım bu nasıl olur? Oyunda problem mi var? Velet ve toxic oyuncusuz Türk serveri ilk defa karşıma çıktı.
Frankfurt da Ping çıkmasa full orda oynarım benim English bad fakat ordakilerle good anlaşmakArkadaşlar bugün Valorant'ta Türk serverinde 3 oyun oynadım ve hiç velet ve ya toxiclerle karşılaşmadım bu nasıl olur? Oyunda problem mi var? Velet ve toxic oyuncusuz Türk serveri ilk defa karşıma çıktı.
GARİP bi bug falan var herhaldeArkadaşlar bugün Valorant'ta Türk serverinde 3 oyun oynadım ve hiç velet ve ya toxiclerle karşılaşmadım bu nasıl olur? Oyunda problem mi var? Velet ve toxic oyuncusuz Türk serveri ilk defa karşıma çıktı.