WinDBG kurduktan sonra minidump dosyasını açın. !analyze -v tıklayın. LM konutunu yazın sonrada.Hocam hata gayet açık iyi hoş da sadece bunla bitmiyor şuan boşta fanları dehşet bir şekilde dönüyor. Sırf valorant için gidip pc yi riske atamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam nasıl yapmam gerektiğini açıklama şansınız var mı kusura bakmayın ama
kullanarak temizledik hocam gidip fabrika ayarlarına döndermedik içi boş sağlam 0 usb aldık ve baştan yükledik herşeyikonuyu şimdi tam okudum virüs senin yazılımla temizlemenle gitmez temiz kurulum yapman şart virüs bu adı üstünde silemezsin öyle kolay kolay sildiğini zannedersin sadece
Güvenilir bi site var mıdır hocam yıldım artıkWinDBG kurduktan sonra minidump dosyasını açın. !analyze -v tıklayın. LM konutunu yazın sonrada.
Windowun kendi uygulamasıdır. Storeden indiriliyor.Usb
kullanarak temizledik hocam gidip fabrika ayarlarına döndermedik içi boş sağlam 0 usb aldık ve baştan yükledik herşeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güvenilir bi site var mıdır hocam yıldım artık
Ondan olabilir 23h2 yükleevet hocam
illaki bir bildikleri vardır ben kapattım hiçbirşey olmadıHiç oynamam daha iyi ddsdk
hocam aynı hata bendede vardıBlueScreenView bir çok youtube kanalında var hocam bende yapamayınca böyle çözüm buldum
Alıntıyı görüntüle
nasıl çözdünüz hocamhocam aynı hata bendede vardı
şuan bile kafam bulandı yapabileceğimi sanmıyorum24h2 yapabiliyor bunu ben 23h2 kullanıyorum hala Ekran kartı,Chipset gibi sürücüleri ddu ile kaldırıp sayfasından tekrar yükleyebilirmisin.