çalıştıra %temp% yaz appdataya gel.Oradan valorant oradan saved oradan config oradanda içinde hepsi küçük harf ve rakamlar olana bas.Windowsu seç.Game user settingsi aç.alta gel sg.ResolutionQuality olan yerin karşısında 100den küçük bir rakam geliyorsa onu 100 yap.100se bilmiyorum.yeni monitör aldım ve ekranda herhangi bir sıkıntı yok fakat diğer oyunlarda olmaksızın valorant da piksel piksel gözüküyor kenarlar ayarları fullesemde aynı şekilde piksel piksel etraf nedeni nedir valorantı silip tekrar yüklesem çözülür mü?Alıntıyı görüntüle
bende grafik ayarlarını attıktan sonra bunu söyleyecektim ama arkadaş atmıyor B(çalıştıra %temp% yaz appdataya gel.Oradan valorant oradan saved oradan config oradanda içinde hepsi küçük harf ve rakamlar olana bas.Windowsu seç.Game user settingsi aç.alta gel sg.ResolutionQuality olan yerin karşısında 100den küçük bir rakam geliyorsa onu 100 yap.100se bilmiyorum.
Grafik ayarlarında bir sorun olacağını sanmıyroum arkadaş grafiklerden başka birşeye dokunmadıysa.Sorun muhtemelen benim yazdığımdan kaynaklıdır.Ama olmayadabilirbende grafik ayarlarını attıktan sonra bunu söyleyecektim ama arkadaş atmıyor B(
ne olur ne olmaz diye istedimde afk sanırımGrafik ayarlarında bir sorun olacağını sanmıyroum arkadaş grafiklerden başka birşeye dokunmadıysa.Sorun muhtemelen benim yazdığımdan kaynaklıdır.Ama olmayadabilir
Sanırım,geldiğinde atar herhalde.ne olur ne olmaz diye istedimde afk sanırım
umarımSanırım,geldiğinde atar herhalde.
Aynen bende hesap değişince olmaz ise onu ypmasını söyleyecektimçalıştıra %temp% yaz appdataya gel.Oradan valorant oradan saved oradan config oradanda içinde hepsi küçük harf ve rakamlar olana bas.Windowsu seç.Game user settingsi aç.alta gel sg.ResolutionQuality olan yerin karşısında 100den küçük bir rakam geliyorsa onu 100 yap.100se bilmiyorum.