Neler Yeni

Valorantta sizede çok fazla hile gelmeye başladı mı ?

Madness

80+ Silver
Bugün bir oyun gireyim dedim karşıya 1 tane hile geldi.Plat eloda oynuyoruz,adam geçen sezonu demir bitirmiş, bu sezon gelmiş tek atıyor.Ve maçta toplam 55 vurdu.Sizde de arttı mı hile vakaları?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bilgisayarım kaldırmadığı için malum oynayamıyorum fakat hilecileri ifşa edenler var. Artmış belli.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Kapalı Betadan beri oyunu oynuyorum ve ilk defa geçen gün karşıma geldi hile.
Hileler evet artmış durumda fakat Riot bunun önüne bir şekilde geçecektir diye düşünüyorum çok yakın bir zamana kadar Vanguard çok iyi çalışıyordu vanguarda gelebilecek bir güncelleme ile tekrar hileleri azaltacaklarını düşünüyorum ben

Madness

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapalı Betadan beri oyunu oynuyorum ve ilk defa geçen gün karşıma geldi hile.
Hileler evet artmış durumda fakat Riot bunun önüne bir şekilde geçecektir diye düşünüyorum çok yakın bir zamana kadar Vanguard çok iyi çalışıyordu vanguarda gelebilecek bir güncelleme ile tekrar hileleri azaltacaklarını düşünüyorum ben
Şuan açığını bulmuşlar,süs olarak duruyor.

Impe

80+ Silver
Bugün bir oyun gireyim dedim karşıya 1 tane hile geldi.Plat eloda oynuyoruz,adam geçen sezonu demir bitirmiş, bu sezon gelmiş tek atıyor.Ve maçta toplam 55 vurdu.Sizde de arttı mı hile vakaları?
https://forum.donanimarsivi.com/konu/valorantta-hileler-ve-hileli-youtuberlar.237339/ al bak bu konumda hile videosu koydum biraz adam elini kolunu sallaya sallaya hile açıp 50 vuruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama yeni yamada 2.kısımda bir çözüm bulurlar

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Son zamanlarda bende de hileler çıkmaya başladı.
Aslında VANGUARD'ın aktif olması için Oyunun dosyalarında bir değişiklik ve erişim söz konusu olması gerekiyor. Eğer oyunun dosyalarına erişim sağlanmadan (ki çok zor) hile yapılıyorsa VANGUARD Bunu anlamayabilir.
Umarım yakın zamanda bu sorun çözülür ve oyun CS:GO Ücretsiz sürüme dönmez...

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Şuan açığını bulmuşlar,süs olarak duruyor.
daha 7-8 aylık oyun. Hala içinde onlarca bug var. Hatta bir maçta Killjoy'un haven d.door bugu yüzünden (düzeltildi) elmas 3'den 2 ye düşmüştüm.

Her geçen gün buglar da bulunmaya ve kapanmaya devam ediyor. Yeni bir oyun illa ki olacaktır buglar. Hile sistemi bence bu haliyle bile Yıllardır piyasada olan CS'nin VAC balonundan çok çok daha iyi. düzeltileceğini düşünüyorum en kısa zamanda

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ben Vanguard'ın iyi bir hile tespit sistemi oldğunu düşünmüyorum çünkü ironken kimse iron gibi oynamıyordu en az silver ya da gold gibi oynuyorlardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,550
Üyeler
162,705
Son üye
jakoblade07
Top Bottom