evet izlediğim yayıncılar'da 10 oyundan en az 1 oyun hile denk geliyor.Bugün bir oyun gireyim dedim karşıya 1 tane hile geldi.Plat eloda oynuyoruz,adam geçen sezonu demir bitirmiş, bu sezon gelmiş tek atıyor.Ve maçta toplam 55 vurdu.Sizde de arttı mı hile vakaları?
ilk valo oynayışımda 4 maçta 3ünde hile gelmiştiBugün bir oyun gireyim dedim karşıya 1 tane hile geldi.Plat eloda oynuyoruz,adam geçen sezonu demir bitirmiş, bu sezon gelmiş tek atıyor.Ve maçta toplam 55 vurdu.Sizde de arttı mı hile vakaları?
Şuan açığını bulmuşlar,süs olarak duruyor.Kapalı Betadan beri oyunu oynuyorum ve ilk defa geçen gün karşıma geldi hile.
Hileler evet artmış durumda fakat Riot bunun önüne bir şekilde geçecektir diye düşünüyorum çok yakın bir zamana kadar Vanguard çok iyi çalışıyordu vanguarda gelebilecek bir güncelleme ile tekrar hileleri azaltacaklarını düşünüyorum ben
https://forum.donanimarsivi.com/konu/valorantta-hileler-ve-hileli-youtuberlar.237339/ al bak bu konumda hile videosu koydum biraz adam elini kolunu sallaya sallaya hile açıp 50 vuruyorBugün bir oyun gireyim dedim karşıya 1 tane hile geldi.Plat eloda oynuyoruz,adam geçen sezonu demir bitirmiş, bu sezon gelmiş tek atıyor.Ve maçta toplam 55 vurdu.Sizde de arttı mı hile vakaları?
ama yeni yamada 2.kısımda bir çözüm bulurlarBugün bir oyun gireyim dedim karşıya 1 tane hile geldi.Plat eloda oynuyoruz,adam geçen sezonu demir bitirmiş, bu sezon gelmiş tek atıyor.Ve maçta toplam 55 vurdu.Sizde de arttı mı hile vakaları?
daha 7-8 aylık oyun. Hala içinde onlarca bug var. Hatta bir maçta Killjoy'un haven d.door bugu yüzünden (düzeltildi) elmas 3'den 2 ye düşmüştüm.Şuan açığını bulmuşlar,süs olarak duruyor.