Neler Yeni

Valorantta Tam Ekranda Oyun arka planda çalışırken ekran donuk kalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berk Dedeağaç
Başlikta da belirttiğim gibi bu sorunun çözümü nedir işletim sistemim windows 11

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
sorun çözümü eğer bu ayar açıksa kapat . donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması.win 11 de bu açık olunca alttab yaptığında ekran donuyor. Büyük ihtimalle nedeni bu.
1742850355905.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berk Dedeağaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun çözümü eğer bu ayar açıksa kapat . donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması.win 11 de bu açık olunca alttab yaptığında ekran donuyor. Büyük ihtimalle nedeni bu.
Alıntıyı görüntüle
Dediğini yaptım fakat oyunu pencereli olarak açtı ve oyun pencereli olarak sorun yok alt+enter yapıp tam ekrana geçtiği an donuyor ve oyun içindeki ayarlarda da pencereli olarak görünüyor bu ayarı ben değiştirmediğim halde yaptı

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Dediğini yaptım fakat oyunu pencereli olarak açtı ve oyun pencereli olarak sorun yok alt+enter yapıp tam ekrana geçtiği an donuyor ve oyun içindeki ayarlarda da pencereli olarak görünüyor bu ayarı ben değiştirmediğim halde yaptı
oyunun ayarlarından çerçevesiz olarak ayarladın mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

donanım hızlandırlandırmalı gpu zamanlaması olanı kapattın dimi ?

forzabagimlisi

80+ Bronze
valorant exesine gel kısayol değil dosya konumundaki exe, sağ tıkla özellikler de ordan tam ekran iyileştirmelerini bul ve kapat

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berk Dedeağaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Evet

Diğer arkadaşın dediğini yaptım bu sefer kendisi tam ekran açılıyor altta görev çubuğu ile birlikte valorantın içine tıkladığım an donuyor ama arka planda oyun çalışıyor yani ayarlara tıklayabiliyorum fakat ekran giriş ekranında donuk göremiyorum

Son düzenleme:

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Evet

Diğer arkadaşın dediğini yaptım bu sefer kendisi tam ekran açılıyor altta görev çubuğu ile birlikte valorantın içine tıkladığım an donuyor ama arka planda oyun çalışıyor yani ayarlara tıklayabiliyorum fakat ekran giriş ekranında donuk göremiyorum
aynı sorun bendede vardı o ayarı kapatarak çözmüştüm. fazlasını bende bilmiyorum . kb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,290
Üyeler
170,830
Son üye
emir0014
Top Bottom