Valorant'ta yüksek FPS'de kasma

EmoXF

80+
Reaksiyon skoru
2
Sistemim:
RX 6600.
R5 5600.
16 GB RAM.
Pingim 8 ile 10 arası değişiyor. Nedenini anlamıyorum fakat oyun takılıyor gibi oluyor eskiden olmuyordu. Son güncellemeden sonra takılmalar olmaya başladı, nedenini bilen varsa veya nasıl çözebilecegımı yardım edebilir mi?

Sistemim:
RX 6600.
R5 5600.
16 GB RAM.
Pingim 8 ile 10 arası değişiyor. Nedenini anlamıyorum fakat oyun takılıyor gibi oluyor eskiden olmuyordu. Son güncellemeden sonra takılmalar olmaya başladı, nedenini bilen varsa veya nasıl çözebilecegımı yardım edebilir mi?
msı afterburnerdan değerleri paylaşın bakalım, vsync kapayın eğer monitörünüz gsync ve freesync desteklemiyorsa açın

Bu tür durumlarda FPS sabitlerim ya da oyunu silip yeniden yüklerim. Berkay Okyar'ın Valorant FPS yükseltme ile ilgili videosuna da bakabilirsin.

Bu tür durumlarda FPS sabitlerim ya da oyunu silip yeniden yüklerim. Berkay Okyar'ın Valorant FPS yükseltme ile ilgili videosuna da bakabilirsin.
fps ile sorunum yok 350-400 arası alıyorum sadece takılmalar oluyor.

rez bende de fps yüksek ama arada sırada drop giriyor oyuna saniyelik takılıyor fps sabitledim bir işe yaramadı

Sistemim:
RX 6600.
R5 5600.
16 GB RAM.
offset değişmişlerdir diye düşünüyorum malum hile koruması optimizasyon sonlara doğru düzelir oyundan kaynaklı bir sorun. vsync açabilirsin daha akıcı yapar ama bu seferde tepkiyi düşürür

yeni güncellemeyi beklemekten başka bir şey yapamazsın

Geri