Neler Yeni

Valoranttan 6 Ay Ban Yedim

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Mertcan Uysal
Bir Sebepi Olduğunu Düşünmüyorum Sadece Fikirlerinizi Merak Ettiğim için Açtım Konuyu Çok Yorgun ve bitiğim muhtemelen yazdığınız cevaplara geri dönmeyeceğim
image.png

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Mertcan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Küfürden yediysen ve sen haslıysan geçmiş olsun toxic ve trollsen az bile
Hesabım 108 seviye bir defa bile ban yemedim ne sohbet ne de maç bozduğum için asla küfürlü konuşmam ve toxiclik yapmam ama az çok tahmin ediyorum

Can...

80+ Platinum
Bir Sebepi Olduğunu Düşünmüyorum Sadece Fikirlerinizi Merak Ettiğim için Açtım Konuyu Çok Yorgun ve bitiğim muhtemelen yazdığınız cevaplara geri dönmeyeceğim
image.png
o reis gel cs ye bende ez yazmaktan ban yedim rakipte tüm değerlerime söven adama ez yazdım diye :D 1 SENE HEMDE

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
o reis gel cs ye bende ez yazmaktan ban yedim rakipte tüm değerlerime söven adama ez yazdım diye :D 1 SENE HEMDE
ez yazmak ban sebebimiymiş la ben sürekli yazıyorum ace or gay fln da yazıoym daha bişi olmadı

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
demek ki öncesinde defalarca ban yemişsin şimdi de 6 aylık gelmiş

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Emre
Discord
necromancerr
boşver ben kurtulmayı becerdim kendini geliştirmeyen eksiklerini kapatmayan bi oyun valorant 3 senemi neden heba ettiysem tekrardan csye döndüm daha mutluyum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
boşver ben kurtulmayı becerdim kendini geliştirmeyen eksiklerini kapatmayan bi oyun valorant 3 senemi neden heba ettiysem tekrardan csye döndüm daha mutluyum
bende oyunu bırakmak istiyorum ancak 40 TL'ye yağmacı almıştım onu bırakamıyorum hesabı satsam gam yemiecm :D

En İyi Cevap
3
ez yazmak ban sebebimiymiş la ben sürekli yazıyorum ace or gay fln da yazıoym daha bişi olmadı
benim rutin:

çerez ef0rsuz basit k0lay EZZ

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Furkan balcı
cs geç kanka 2 yıodır valo oynuyordum cs geçtim gençleştim resmen arada sırada arkadaslarla valo giryoz

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bende oyunu bırakmak istiyorum ancak 40 TL'ye yağmacı almıştım onu bırakamıyorum hesabı satsam gam yemiecm :D
1600 tl yatırdım champions 22 falanda var ama hesabı satabilsem satıp kurtulucam 40 tl hiçbişey
Mesaj otomatik birleştirildi:

cs geç kanka 2 yıodır valo oynuyordum cs geçtim gençleştim resmen arada sırada arkadaslarla valo giryoz
arkadaşlarıda tekrardan csye çektim ben çöplorantla ilişiğimi tamamen kestim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 700 tl paranız varsa hesabı size satayım banada nakit olmuş olur hem oyunu bıraktım boşta yatıyor hesap

Top Bottom