Hesabım 108 seviye bir defa bile ban yemedim ne sohbet ne de maç bozduğum için asla küfürlü konuşmam ve toxiclik yapmam ama az çok tahmin ediyorumKüfürden yediysen ve sen haslıysan geçmiş olsun toxic ve trollsen az bile
o reis gel cs ye bende ez yazmaktan ban yedim rakipte tüm değerlerime söven adama ez yazdım diye 1 SENE HEMDEBir Sebepi Olduğunu Düşünmüyorum Sadece Fikirlerinizi Merak Ettiğim için Açtım Konuyu Çok Yorgun ve bitiğim muhtemelen yazdığınız cevaplara geri dönmeyeceğim
ez yazmak ban sebebimiymiş la ben sürekli yazıyorum ace or gay fln da yazıoym daha bişi olmadıo reis gel cs ye bende ez yazmaktan ban yedim rakipte tüm değerlerime söven adama ez yazdım diye 1 SENE HEMDE
bende oyunu bırakmak istiyorum ancak 40 TL'ye yağmacı almıştım onu bırakamıyorum hesabı satsam gam yemiecmboşver ben kurtulmayı becerdim kendini geliştirmeyen eksiklerini kapatmayan bi oyun valorant 3 senemi neden heba ettiysem tekrardan csye döndüm daha mutluyum
benim rutin:ez yazmak ban sebebimiymiş la ben sürekli yazıyorum ace or gay fln da yazıoym daha bişi olmadı
1600 tl yatırdım champions 22 falanda var ama hesabı satabilsem satıp kurtulucam 40 tl hiçbişeybende oyunu bırakmak istiyorum ancak 40 TL'ye yağmacı almıştım onu bırakamıyorum hesabı satsam gam yemiecm
arkadaşlarıda tekrardan csye çektim ben çöplorantla ilişiğimi tamamen kestimcs geç kanka 2 yıodır valo oynuyordum cs geçtim gençleştim resmen arada sırada arkadaslarla valo giryoz
hocam 700 tl paranız varsa hesabı size satayım banada nakit olmuş olur hem oyunu bıraktım boşta yatıyor hesapbende oyunu bırakmak istiyorum ancak 40 TL'ye yağmacı almıştım onu bırakamıyorum hesabı satsam gam yemiecm