Neler Yeni

Valorant'tan Cs:Go'ya geçmeyi düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
diyar
Valorant'tan Cs:Go'ya geçmek istiyorum,Oyun mekaniği benziyor mu?

Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
ikisini de oynadım cs nin aimi biraz daha zor onun dışında rekabetçide hile var baya ama çok güzel atölye haritaları var arkadaşlarla baya sarıyor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
hayır çok farklı ayrıca csgoda seçkiin bile olsan hile oluyo haksız yere ban bile yiyebilirsin
yıllardır 3 farklı hesaptan cs go oynuyorum. 3 farklı hesaptan oynama sebebim biz hep 5 kişi giriyoruz, birbirimizi trollüyoruz, vuruyoruz. takım arkadaşına zarar vermekten 7 güne kadar yasak yiyoruz. o yüzden diğer hesaba geçip oyuna devam ediyoruz. hesapların hiç birisi smurf değil. hiç birinde hile kullanılmadı, bolca troll ve arkadaş vurma, bolca karşı takımdan report yedim değişik vuruşlar, smoke ve duvardan vuruşlar için. 3 hesabım da vac yemedi. haksız ban diye bir şey yok. birlikte oynadığım ve hile yapmayan arkadaşlarımın hiç birisi de vac yemedi. çevremde haksız vac yiyen 1 tane allahın kulu yok.

edit: son 1-1.5 yıldır hileler artınca ve ben de dahil arkadaşlarım evlenip oyuna girmemeye başlayınca bıraktım.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Bu cs için yeni bir durum değil ki. Yıllardır böyle.
cs için 2 dönem var. valoranttan önce valoranttan sonra. valo gelmeden önce genelde ingilizce konuşulurdu chatte anlaşmak için artık rusca öğrenmemiz gerekiyor. ingilizce bilen kalmamış oyunda türk yok. 10 maç girdim 2 3 günde 1 türk geldi azerbeycanlıymış. sadece bunu öğrendim sonra tekrar rusça ya devam etti.

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
vac ve rütbe sistemi çok kötü onun dışında hassasiyet konusunda sıkıntı yaşarsın

Top Bottom