Geçenlerde abim valorant bağımlısı oldu bana zulmediyo diyen sen miydin ? . Sana tavsiyem öyle bir girişimde bulunma abin seni sağ bırakmaz.Soru başlıktaki gibi, Valorant'tan sınırsız IP ban yemek istiyorum, yani bilgisayarımdan bir daha Valorant'a girilemesin. Nasıl yapabilirim? Ayrıca Valorant'tan ban yersem lol hesabıma da etki eder mi?
hile açsada 3 ay sonra geri açılıyor anakart banı daha büyük bişi yapması lazımHile aç.
Evet hocam bendim. Başka bir çarem yok artık yapmak zorundayımGeçenlerde abim valorant bağımlısı oldu bana zulmediyo diyen sen miydin ? . Sana tavsiyem öyle bir girişimde bulunma abin seni sağ bırakmaz.
Hocam biraz daha detaylı anlatabilir misiniz rica etsem? Nasıl yapacağımı tam anlayamadımKendin engelle? Valorant serverlarına olan bağlantıyı engelle modem ayarlarından.
Riot'a sövsem yer miyimhile açsada 3 ay sonra geri açılıyor anakart banı daha büyük bişi yapması lazım
kardeşin üvey baban olur ama böyle yaparsan. (ironi)engellettiremem belki ama. riota mesaj atabilirsin hesabımı çaldılar diye hesabı kurtarıyor 1 defa 2.kez çalındı diye mesaj attıgında hesap süresiz olarak kitleniyor
Vay iyiymişengellettiremem belki ama. riota mesaj atabilirsin hesabımı çaldılar diye hesabı kurtarıyor 1 defa 2.kez çalındı diye mesaj attıgında hesap süresiz olarak kitleniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
abinde üvey baban olur ama böyle yaparsan. (ironi)
Lanabinde üvey baban olur ama böyle yaparsan. (ironi)
emek veriyor sonuçta içerisinde skin için parada yatırmıştırVay iyiymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan