Valorant'tan IP ban yemek istiyorum

FurkanIIy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,422
Soru başlıktaki gibi, Valorant'tan sınırsız IP ban yemek istiyorum, yani bilgisayarımdan bir daha Valorant'a girilemesin. Nasıl yapabilirim? Ayrıca Valorant'tan ban yersem lol hesabıma da etki eder mi?

Soru başlıktaki gibi, Valorant'tan sınırsız IP ban yemek istiyorum, yani bilgisayarımdan bir daha Valorant'a girilemesin. Nasıl yapabilirim? Ayrıca Valorant'tan ban yersem lol hesabıma da etki eder mi?
Geçenlerde abim valorant bağımlısı oldu bana zulmediyo diyen sen miydin ? :D . Sana tavsiyem öyle bir girişimde bulunma abin seni sağ bırakmaz.

Kendin engelle? Valorant serverlarına olan bağlantıyı engelle modem ayarlarından.

Geçenlerde abim valorant bağımlısı oldu bana zulmediyo diyen sen miydin ? :D . Sana tavsiyem öyle bir girişimde bulunma abin seni sağ bırakmaz.
Evet hocam bendim. Başka bir çarem yok artık yapmak zorundayım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendin engelle? Valorant serverlarına olan bağlantıyı engelle modem ayarlarından.
Hocam biraz daha detaylı anlatabilir misiniz rica etsem? Nasıl yapacağımı tam anlayamadım

hile açsada 3 ay sonra geri açılıyor anakart banı daha büyük bişi yapması lazım
Riot'a sövsem yer miyim

engellettiremem belki ama. riota mesaj atabilirsin hesabımı çaldılar diye hesabı kurtarıyor 1 defa 2.kez çalındı diye mesaj attıgında hesap süresiz olarak kitleniyor

engellettiremem belki ama. riota mesaj atabilirsin hesabımı çaldılar diye hesabı kurtarıyor 1 defa 2.kez çalındı diye mesaj attıgında hesap süresiz olarak kitleniyor
kardeşin üvey baban olur ama böyle yaparsan. (ironi)

abinde üvey baban olur ama böyle yaparsan. (ironi)
Vay iyiymiş

abinde üvey baban olur ama böyle yaparsan. (ironi)
Lan 😐

Vay iyiymiş

Lan 😐
emek veriyor sonuçta içerisinde skin için parada yatırmıştır

en iyisi kız arkadaş yaptırmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484