her şey tf2 rust gibi şeylerdede bu mevzu dönüyorsadece cs2 içinmi geçerli?
Cs kumar siteleri için sorun olmaz ama trade siteleri bi şekil bulmak zorundaskin siteleri nasıl bi çözüm bulacak acaba siteler hayatta gitmez bulurlar bir yolunu hadi hayırlısı bakalım
Float gibi siteler banlıyor hesabı. Aradaki fark için bir daha al sat yapmamayi göze alıyorsa olabilir. Çok sıkıntı ama dediğiniz gibi.Aşırı kötü bir durum şöyle açıklayayım her ne kadar para havuzda 7 gün kalıcak gibi vs çözümler olsada ,örnek veriyorum
1. aşama / satıcı skini satıcak sattığı skin 20.000 TL tamam bunu sattı diyelim
2. aşama / skinin değeri 5 gün sonra 23.000 TL oldu
3.aşama / satıcı kendine sorar ben bu itemi 20.000 TL ye sattım ama şuan 23.000 TL, 3000 TL zarardayım şuan diyerek itemi geri çekebilir.
4. aşama / para alıcıya geri verilir ama alıcı hem zamandan kayıp yemiş olur hemde skinin değerinden dolayı kayıp yemiş olur.
Şu durumda böyle bi olay gerçekleşirse bence, satıcı kalıcı olarak yasaklanmalıdır.
yasaklanınca ne olacak sanki der gibisiniz doğru ordada gider başka 3.parti sitelerden üyelik oluşturup satışını yapar
Evet arkadaşlar sadete gelelim Valve gene yapacağını yaptı,her geçen gün oyun daha da geriye gitmeye devam ediyor, her güncelleme bir öncekinden daha da kötü sonumuz hayır olsun.
Siteler steamdan daha ucuz oluyor mesela csfloattan ben al sat yapıyordum site fiyatları artar mı sence ?skin siteleri nasıl bi çözüm bulacak acaba siteler hayatta gitmez bulurlar bir yolunu hadi hayırlısı bakalım
Satan kişi itemi geri cekerse ne olur?Satarken de sıkıntı ki para 1 hafta kalıyor içeride. Bazen anlık envanter bozdugum oluyor. Alıcı için daha rahat bence değişen bir şey yok.
HayırSiteler steamdan daha ucuz oluyor mesela csfloattan ben al sat yapıyordum site fiyatları artar mı sence ?
Siteler steamdan daha ucuz oluyor mesela csfloattan ben al sat yapıyordum site fiyatları artar mı sence ?
şimdilik evet ama tf2 ye ve rust a da gelir onlarında takas siteleri var zatensadece cs2 içinmi geçerli?
tf2 ye gelmseiyse sorun yok şimdilik içim rahatladıAlıntıyı görüntüle4 gün önce almıştım buff.163 te şuan 185 dolar benzer floatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdilik evet ama tf2 ye ve rust a da gelir onlarında takas siteleri var zaten
Birkaç gün beklediğine yanarSatan kişi itemi geri cekerse ne olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır
neden bitsin dostum skin siteleri satıcıya 1 hafta bakiye bloke koyarlar geri çekme süresi bitince hesabına tanımlarlar aksi halde alıcıya iade sağlanır zatenHayırlı forumlar, valve'ın duyurduğu yeni güncelleme ile steam dışı takasları bitirdi. Şuanda takas siteleri de kapalı durumda. Takastan sonra 1 hafta içinde itemleri çekebiliyoruz dolandırılanlar için güzel bir özellik olsa da artık takas yapamayacağız. Skin ticareti yapanlar nasılsınız?
Düzeltme: Takas'ı iptal ederseniz 1 ay boyunca hiçbir şey yapamıyorsunuz.
evet ama çok uğraştırır ayda 2 skin satabileceksin ucuza skin aldıysan adam iptal edebilecek vs. Ticaret için uğraşılmaz oldu.neden bitsin dostum skin siteleri satıcıya 1 hafta bakiye bloke koyarlar geri çekme süresi bitince hesabına tanımlarlar aksi halde alıcıya iade sağlanır zaten
Ayda 2 değil 21 günde 1 7 gun trade koruması bekliyon 7 gunde ban 7 gunde verify sürecievet ama çok uğraştırır ayda 2 skin satabileceksin ucuza skin aldıysan adam iptal edebilecek vs. Ticaret için uğraşılmaz oldu.
Bugun reverse yapan biri siteden kalıcı ban yedi profiline rep yazdıgımız içinde gizliye almak zorunda kaldı adamın amacı kasaları buy ordera satıp geri çekmekmiş yada bir tradeyi geri çektiğinde yaptıgı son tradelerin hepsinin geri çekildiğini bilmiyorduevet ama çok uğraştırır ayda 2 skin satabileceksin ucuza skin aldıysan adam iptal edebilecek vs. Ticaret için uğraşılmaz oldu.