Valve steam dışı takasları bitirdi.

kesinlikle uğraşırlar çok para dönüyor çünkü ama avantajlı olmaz artık 7 gün boyunca satıcı parasını falan bekleyecek uğraştırır steamin bu yaptığı çok büyük problem bana kalırsa böyle siteleri devre dışı bırakmak istiyorsa steam bakiyesini çekilebilir yapar ufak komisyonla siteler dağılır zaten
Pazarın zorlaştırılması Steam dışı satıcıların olmaması demek steamin çöküşü demek.

Hayırlı forumlar, valve'ın duyurduğu yeni güncelleme ile steam dışı takasları bitirdi. Şuanda takas siteleri de kapalı durumda. Takastan sonra 1 hafta içinde itemleri çekebiliyoruz dolandırılanlar için güzel bir özellik olsa da artık takas yapamayacağız. Skin ticareti yapanlar nasılsınız?
sadece cs2 içinmi geçerli?

Pazarın zorlaştırılması Steam dışı satıcıların olmaması demek steamin çöküşü demek.
steam bildiğim kadarıyla bu durumdan uzun süredir rahatsızdı youtube da bir kaç video da var hatta paranın başka sitelerde dönmesini istemiyorlar

7 değilde 3 gün olsa kafiymiş bence gayet güzel api key dolandırıcıları virüs sonucu dolandırmalarla milletin hayatı gidiyordu parayı 7 gün daha geç çeker artık ama güvence artar

Tradeyi iptal edersen 1 ay boyunca. hic birsey yapamıyorsunuz

Al satçı olarak şunu söyleyebilirim satarken sıkıntı yok alırken sıkıntı var
Satarken de sıkıntı ki para 1 hafta kalıyor içeride. Bazen anlık envanter bozdugum oluyor. Alıcı için daha rahat bence değişen bir şey yok.

bu özelliği açma kapama ayarı olsa güzel olur. 3. partiden item takaslayacak kişilerin bu ayarı kapatıp işlem yapma zorunluluğu olursa sorun çıkmaz.

kesinlikle uğraşırlar çok para dönüyor çünkü ama avantajlı olmaz artık 7 gün boyunca satıcı parasını falan bekleyecek uğraştırır steamin bu yaptığı çok büyük problem bana kalırsa böyle siteleri devre dışı bırakmak istiyorsa steam bakiyesini çekilebilir yapar ufak komisyonla siteler dağılır zaten
item'i aldığında zaten 7 gün bekliyorsun bir 7 gün daha eklendi artık

7 değilde 3 gün olsa kafiymiş bence gayet güzel api key dolandırıcıları virüs sonucu dolandırmalarla milletin hayatı gidiyordu parayı 7 gün daha geç çeker artık ama güvence artar
3 olsa harbi iyi olurdu.

Aşırı kötü bir durum şöyle açıklayayım her ne kadar para havuzda 7 gün kalıcak gibi vs çözümler olsada ,örnek veriyorum

1. aşama / satıcı skini satıcak sattığı skin 20.000 TL tamam bunu sattı diyelim
2. aşama / skinin değeri 5 gün sonra 23.000 TL oldu
3.aşama / satıcı kendine sorar ben bu itemi 20.000 TL ye sattım ama şuan 23.000 TL, 3000 TL zarardayım şuan diyerek itemi geri çekebilir.
4. aşama / para alıcıya geri verilir ama alıcı hem zamandan kayıp yemiş olur hemde skinin değerinden dolayı kayıp yemiş olur.

Şu durumda böyle bi olay gerçekleşirse bence, satıcı kalıcı olarak yasaklanmalıdır.
yasaklanınca ne olacak sanki der gibisiniz doğru ordada gider başka 3.parti sitelerden üyelik oluşturup satışını yapar

Evet arkadaşlar sadete gelelim Valve gene yapacağını yaptı,her geçen gün oyun daha da geriye gitmeye devam ediyor, her güncelleme bir öncekinden daha da kötü sonumuz hayır olsun.

Beyler bende sabah uyarı verdi sonra trade geldi onayladıktan sonra itemlar direk envantere geçti CS2 için mi geçerli bu sadece

Beyler bende sabah uyarı verdi sonra trade geldi onayladıktan sonra itemlar direk envantere geçti CS2 için mi geçerli bu sadece
Tüm itemler için geçerli diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşırı kötü bir durum şöyle açıklayayım her ne kadar para havuzda 7 gün kalıcak gibi vs çözümler olsada ,örnek veriyorum

1. aşama / satıcı skini satıcak sattığı skin 20.000 TL tamam bunu sattı diyelim
2. aşama / skinin değeri 5 gün sonra 23.000 TL oldu
3.aşama / satıcı kendine sorar ben bu itemi 20.000 TL ye sattım ama şuan 23.000 TL, 3000 TL zarardayım şuan diyerek itemi geri çekebilir.
4. aşama / para alıcıya geri verilir ama alıcı hem zamandan kayıp yemiş olur hemde skinin değerinden dolayı kayıp yemiş olur.

Şu durumda böyle bi olay gerçekleşirse bence, satıcı kalıcı olarak yasaklanmalıdır.
yasaklanınca ne olacak sanki der gibisiniz doğru ordada gider başka 3.parti sitelerden üyelik oluşturup satışını yapar

Evet arkadaşlar sadete gelelim Valve gene yapacağını yaptı,her geçen gün oyun daha da geriye gitmeye devam ediyor, her güncelleme bir öncekinden daha da kötü sonumuz hayır olsun.
oda doğru hocam hepten kötü bir sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,992
Üyeler
183,502
Son üye
cesursehzade
Geri