Buldum hocam teşekkürler hiç bi görsel filan yok normal mi herkeste mi öyleKütüphaneye deadlock yazınca çıkması lazım
Anladım oyuna giriyor ama değil miNormal hocam herkeste böyle, oyunun daha sayfası açılmadı test aşamasında şuan.
Teşekkürler indi şimdi girip denicemtabi tabi giriyor çok da hızlı buluyor maçları
Mesaj olarak mı gönderiyorsunuz hocam kütüphanede gözükmüyordaUYARI! Bu sabah bana arkadaşlık isteği atıp özelden link paylaşan biri oldu, aynı olay sizin de başınıza gelirse sakın ola linklere tıklamayın, hele ki benim adımı verip oyun davetini buradan onaylayacaksın tarzı mesajları asla dikkate almayın. Bu tarz olayların yaşanmaması adına da oyun daveti alan arkadaşlar, arkadaşlık kodlarını düzenle seçeneğinden silsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah razı olsun hocam, istek attım.
Bizdeki şansta max bu kadar eklemiştim elektrikler gitmişarkadaşlık isteği attım hocam kabul ettikten sonra gönderebiliyorum da şuan elektrikler gitti gelsin göndericem
ultra ayarlar max 71 ortalama 66-69beyler sıcaklıklar sizde ne derecelerde orta ayarlarda ekran kartı 85 lere çıkıyor