Kabul ettim reisarkadaşlık isteği attım hocam
Kabul ettim reisarkadaşlık isteği attım hocam
Ben beğenmedim çöp oyun bence yani 1 yıldan fazla sürmez bence yani iyi güzel update'ler geliyor ama oyun mekaniği vali cakması hissi veriyor oyunun AAA olan ama başarıyı yakalanmayan küçücüi bir kitlesi olan oyunlar gibi şahsen mesela warframe en azından TR'de kaç kişi oynuyordu??? Tabi global hakkında çok bilgim yok ama yinede cs'nin yarısı kadar olduğunu düşünmüyorumTwitter'da görmüştüm, arkadaş listemizdeki kişileri oyunu test etmesi için davet edebiliyormuşuz. Oyunun test sürümüne sahip olan birisi davet atabilir mi?
Arkadaş kodum: 1098163459
UYARI! Bu sabah bana arkadaşlık isteği atıp özelden link paylaşan biri oldu, aynı olay sizin de başınıza gelirse sakın ola linklere tıklamayın, hele ki benim adımı verip oyun davetini buradan onaylayacaksın tarzı mesajları asla dikkate almayın. Bu tarz olayların yaşanmaması adına da oyun daveti alan arkadaşlar, arkadaşlık kodlarını düzenle seçeneğinden silsin.
arkadaşlık isteği attımRica etsem atar mısın hocam 1266622728
davette gelmiş olması lazım hocamKabul ettim reis
hocam çıkış tarihi olarak 2026 yı gösteriyorlar yani daha önlerinde çok uzun bi süreç var oyunun başı olduğu için sürekli güncelleme atmaları normal bu güncellemelerde 200-300 mblik bişi arada bir 1-2 gblik atıyorlar. CSye de deadlockun tam tersi az ama büyük güncellemeler atıyorlar.Ben beğenmedim çöp oyun bence yani 1 yıldan fazla sürmez bence yani iyi güzel update'ler geliyor ama oyun mekaniği vali cakması hissi veriyor oyunun AAA olan ama başarıyı yakalanmayan küçücüi bir kitlesi olan oyunlar gibi şahsen mesela warframe en azından TR'de kaç kişi oynuyordu??? Tabi global hakkında çok bilgim yok ama yinede cs'nin yarısı kadar olduğunu düşünmüyorum
+BENCE CS 2'ye bu kadar çok Update getirse CS oyuncu kitlesi 2-3 Katına Çıkardı
-AW adamlar CS'yi Farm olarak kullanıyolar bırakmışlar kenara kendi kendine kasılıyor her gün sadece CS pazarında en az 3 milyon dolardan fazla para kazanıyorlar komisyonla falan
davet gönderdim hocam 2-3 saat içerisinde gelirRica etsem atar mısın hocam 1266622728
Yok hocam gelmedi 76561199199517019 nick osuran tavuk gelmedi ama kontrol etsen olur muarkadaşlık isteği attım
Mesaj otomatik birleştirildi:
davette gelmiş olması lazım hocam
hocam çıkış tarihi olarak 2026 yı gösteriyorlar yani daha önlerinde çok uzun bi süreç var oyunun başı olduğu için sürekli güncelleme atmaları normal bu güncellemelerde 200-300 mblik bişi arada bir 1-2 gblik atıyorlar. CSye de deadlockun tam tersi az ama büyük güncellemeler atıyorlar.
davet gönderdim hocam 2-3 saat içerisinde gelir
Hocam Evet belki güncelleme boyutu az ama sen O güncellemelerin içinde ne var biliyor musunarkadaşlık isteği attım
hocam çıkış tarihi olarak 2026 yı gösteriyorlar yani daha önlerinde çok uzun bi süreç var oyunun başı olduğu için sürekli güncelleme atmaları normal bu güncellemelerde 200-300 mblik bişi arada bir 1-2 gblik atıyorlar. CSye de deadlockun tam tersi az ama büyük güncellemeler atıyorlar.
Sağolunarkadaşlık isteği attım
yanlış kod atıyorsunYok hocam gelmedi 76561199199517019 nick osuran tavuk gelmedi ama kontrol etsen olur mu
ne demek rica ederimSag
Sağolun
bilmiyorum valla zırt pırt güncelleme atıyorlar, davet olayı olmasa çoktan silmiştim oyunu boş boş duruyorHocam Evet belki güncelleme boyutu az ama sen O güncellemelerin içinde ne var biliyor musun
Hatta Deadlock Hayvan Gihi güncelleme listesi yazdığı için kimse okumadı
Pardon hocam Steam profil id sini atmışım nedense 1239251291yanlış kod atıyorsun
ne demek rica ederim
bilmiyorum valla zırt pırt güncelleme atıyorlar, davet olayı olmasa çoktan silmiştim oyunu boş boş duruyor
atmadılar hala sağolHocam not aldım şuan işteyim eve geçince atarım eğer hala atmamışlarsa