Neler Yeni

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Mehmetcan İvrendi
Twitter'da görmüştüm, arkadaş listemizdeki kişileri oyunu test etmesi için davet edebiliyormuşuz. Oyunun test sürümüne sahip olan birisi davet atabilir mi?
Arkadaş kodum: 1098163459

UYARI! Bu sabah bana arkadaşlık isteği atıp özelden link paylaşan biri oldu, aynı olay sizin de başınıza gelirse sakın ola linklere tıklamayın, hele ki benim adımı verip oyun davetini buradan onaylayacaksın tarzı mesajları asla dikkate almayın. Bu tarz olayların yaşanmaması adına da oyun daveti alan arkadaşlar, arkadaşlık kodlarını düzenle seçeneğinden silsin.
Ben beğenmedim çöp oyun bence yani 1 yıldan fazla sürmez bence yani iyi güzel update'ler geliyor ama oyun mekaniği vali cakması hissi veriyor oyunun AAA olan ama başarıyı yakalanmayan küçücüi bir kitlesi olan oyunlar gibi şahsen mesela warframe en azından TR'de kaç kişi oynuyordu??? Tabi global hakkında çok bilgim yok ama yinede cs'nin yarısı kadar olduğunu düşünmüyorum

+BENCE CS 2'ye bu kadar çok Update getirse CS oyuncu kitlesi 2-3 Katına Çıkardı

-AW adamlar CS'yi Farm olarak kullanıyolar bırakmışlar kenara kendi kendine kasılıyor her gün sadece CS pazarında en az 3 milyon dolardan fazla para kazanıyorlar komisyonla falan

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Nuri
Rica etsem atar mısın hocam 1266622728

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,422
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
arkadaşlık isteği attım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabul ettim reis
davette gelmiş olması lazım hocam

Ben beğenmedim çöp oyun bence yani 1 yıldan fazla sürmez bence yani iyi güzel update'ler geliyor ama oyun mekaniği vali cakması hissi veriyor oyunun AAA olan ama başarıyı yakalanmayan küçücüi bir kitlesi olan oyunlar gibi şahsen mesela warframe en azından TR'de kaç kişi oynuyordu??? Tabi global hakkında çok bilgim yok ama yinede cs'nin yarısı kadar olduğunu düşünmüyorum

+BENCE CS 2'ye bu kadar çok Update getirse CS oyuncu kitlesi 2-3 Katına Çıkardı

-AW adamlar CS'yi Farm olarak kullanıyolar bırakmışlar kenara kendi kendine kasılıyor her gün sadece CS pazarında en az 3 milyon dolardan fazla para kazanıyorlar komisyonla falan
hocam çıkış tarihi olarak 2026 yı gösteriyorlar yani daha önlerinde çok uzun bi süreç var oyunun başı olduğu için sürekli güncelleme atmaları normal bu güncellemelerde 200-300 mblik bişi arada bir 1-2 gblik atıyorlar. CSye de deadlockun tam tersi az ama büyük güncellemeler atıyorlar.

davet gönderdim hocam 2-3 saat içerisinde gelir

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
KAAN
arkadaşlık isteği attım

hocam çıkış tarihi olarak 2026 yı gösteriyorlar yani daha önlerinde çok uzun bi süreç var oyunun başı olduğu için sürekli güncelleme atmaları normal bu güncellemelerde 200-300 mblik bişi arada bir 1-2 gblik atıyorlar. CSye de deadlockun tam tersi az ama büyük güncellemeler atıyorlar.

Yok hocam gelmedi 76561199199517019 nick osuran tavuk gelmedi ama kontrol etsen olur mu

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Mehmetcan İvrendi
arkadaşlık isteği attım

Hocam Evet belki güncelleme boyutu az ama sen O güncellemelerin içinde ne var biliyor musun😂😂😂😂
Hatta Deadlock Hayvan Gihi güncelleme listesi yazdığı için kimse okumadı😂

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Nuri
Sag
arkadaşlık isteği attım

Sağolun

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,422
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Yok hocam gelmedi 76561199199517019 nick osuran tavuk gelmedi ama kontrol etsen olur mu
yanlış kod atıyorsun

ne demek rica ederim

Hocam Evet belki güncelleme boyutu az ama sen O güncellemelerin içinde ne var biliyor musun😂😂😂😂
Hatta Deadlock Hayvan Gihi güncelleme listesi yazdığı için kimse okumadı😂
bilmiyorum valla zırt pırt güncelleme atıyorlar, davet olayı olmasa çoktan silmiştim oyunu boş boş duruyor

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
KAAN
yanlış kod atıyorsun

ne demek rica ederim

bilmiyorum valla zırt pırt güncelleme atıyorlar, davet olayı olmasa çoktan silmiştim oyunu boş boş duruyor
Pardon hocam Steam profil id sini atmışım nedense 1239251291

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,794
Üyeler
160,604
Son üye
erennertrkk
Top Bottom