T.P.G.
80+ Titanium
Doğru demişizGülmekten öldüm la
Doğru demişizGülmekten öldüm la
Süperlig de zaten bi tek fenerin maçlarını izliyorum, diğer takımlara bakmıyorum.Ya aga ben artık Süper ligi saldım denebilir. La Liga ve Premier lig izliyorum. Sende bırak anca sabahtan akşama kadar hakemlere söveriz Süper ligde.
Zaten Süper ligde derbi yönetip annesi sağ olan hakem yoktur.Sinirlendiniz mi? Öfke mi kusmak istiyorsunuz? Türk hakemleri yanınızda!
Ben TS maçlarını da izlemiyorum artık. Başka maçlara bakıp sadece sonucu merak ediyorum.Süperlig de zaten bi tek fenerin maçlarını izliyorum, diğer takımlara bakmıyorum.
Aga zaten gerçek futbol izlemek istiyorsan premier lig izliceksin, adamlar oynamıyor yaşıyor resmen.
Fatih Terim : Beni türk hakemlerine emanet ediniz..Ben TS maçlarını da izlemiyorum artık. Başka maçlara bakıp sadece sonucu merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türk hakemlerin çakma adaletine güvenim sonsuz zaten.
Az daha onlar bize veriyordu. Adamsın ALTAYIMMEline verdik karagümrüğün sıkıntı yok
Bir sey diyecektim uyarı almayayım simdiFatih Terim : Beni türk hakemlerine emanet ediniz..
Fatih terim koca poposunu türk hakemlerine emanet ederse emanete hıyanetij kralını gorur seklinde soyleyeyim onuAman ha aman
fener küme düşmez ama hakemler düşürürmü bilmemAynen bak hoop lan fener küme düştü aboww
fener küme düşmez ama hakemler düşürürmü bilmemAynen bak hoop lan fener küme düştü aboww