softwaredevelopers
80+ Bronze
No 1 ağlıyor....
Doğrudur.No 1 ağlıyor....
Katılıyorum kesinlikleArkadaşlar hani yanlış anlamayın da fener kazansa size bir şey vermiyorlar kaybetse bir şey vermiyorlar. Ne diye bir insan bir takımın fanatikliğini yapar ki ? hayatımda gördüğüm en gereksiz şeyleri sırayla yazacak olsam 1 bir takımın fanatikliği 2 bilgisayarda oyun oynamak olurdu. Futbolu hiç takip eden biri değilim de kimin kazanıp kimin kazanmayacağı önceden belirleniyor gibi bir şey diyebilirim.
Zevkler ve renkler...Arkadaşlar hani yanlış anlamayın da fener kazansa size bir şey vermiyorlar kaybetse bir şey vermiyorlar. Ne diye bir insan bir takımın fanatikliğini yapar ki ? hayatımda gördüğüm en gereksiz şeyleri sırayla yazacak olsam 1 bir takımın fanatikliği 2 bilgisayarda oyun oynamak olurdu. Futbolu hiç takip eden biri değilim de kimin kazanıp kimin kazanmayacağı önceden belirleniyor gibi bir şey diyebilirim.
Aga etsek nolcak ki.Kankam madem bu kadar eminsiniz gidin şikayet edin. Ne yapalım?
GS zaten lig dışında hakem desteği olmadan nasıl oynuyo görüyoruz.Zaten Gs nin arkasında hakem olmayınca kediye döndüler geldiler geri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz şampiyonuzda o yüzden. Sizin hala kanıtınız yok. Alınma ama Kupa başakşehirde (espri pls kızma reiz)
Degilsiniz kankam. Aç bak her şey kabak gibi.Zaten Gs nin arkasında hakem olmayınca kediye döndüler geldiler geri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz şampiyonuzda o yüzden. Sizin hala kanıtınız yok. Alınma ama Kupa başakşehirde (espri pls kızma reiz)
Ya aga ben artık Süper ligi saldım denebilir. La Liga ve Premier lig izliyorum. Sende bırak anca sabahtan akşama kadar hakemlere söveriz Süper ligde.GS zaten lig dışında hakem desteği olmadan nasıl oynuyo görüyoruz.
Sinirlendiniz mi? Öfke mi kusmak istiyorsunuz? Türk hakemleri yanınızda!Ya aga ben artık Süper ligi saldım denebilir. La Liga ve Premier lig izliyorum. Sende bırak anca sabahtan akşama kadar hakemlere söveriz Süper ligde.