VAR Yine Şaşırtmadı!

No 1 ağlıyor.... :D

Arkadaşlar hani yanlış anlamayın da fener kazansa size bir şey vermiyorlar kaybetse bir şey vermiyorlar. Ne diye bir insan bir takımın fanatikliğini yapar ki ? hayatımda gördüğüm en gereksiz şeyleri sırayla yazacak olsam 1 bir takımın fanatikliği 2 bilgisayarda oyun oynamak olurdu. Futbolu hiç takip eden biri değilim de kimin kazanıp kimin kazanmayacağı önceden belirleniyor gibi bir şey diyebilirim.
Katılıyorum kesinlikle

Arkadaşlar hani yanlış anlamayın da fener kazansa size bir şey vermiyorlar kaybetse bir şey vermiyorlar. Ne diye bir insan bir takımın fanatikliğini yapar ki ? hayatımda gördüğüm en gereksiz şeyleri sırayla yazacak olsam 1 bir takımın fanatikliği 2 bilgisayarda oyun oynamak olurdu. Futbolu hiç takip eden biri değilim de kimin kazanıp kimin kazanmayacağı önceden belirleniyor gibi bir şey diyebilirim.
Zevkler ve renkler...

Zaten Gs nin arkasında hakem olmayınca kediye döndüler geldiler geri :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz şampiyonuzda o yüzden. Sizin hala kanıtınız yok. Alınma ama Kupa başakşehirde (espri pls kızma reiz)

• Hahaha
Reaksiyonlar: AK47

Biz şampiyonuzda o yüzden. Sizin hala kanıtınız yok. Alınma ama Kupa başakşehirde (espri pls kızma reiz)
GS zaten lig dışında hakem desteği olmadan nasıl oynuyo görüyoruz. :D

Degilsiniz kankam. Aç bak her şey kabak gibi.

Ekler

• 5255cd9c83c935de29e79bf9a7d4815d.png
    5255cd9c83c935de29e79bf9a7d4815d.png
    110.3 KB · Hit: 61
Ya aga ben artık Süper ligi saldım denebilir. La Liga ve Premier lig izliyorum. Sende bırak anca sabahtan akşama kadar hakemlere söveriz Süper ligde.
Sinirlendiniz mi? Öfke mi kusmak istiyorsunuz? Türk hakemleri yanınızda!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,544
Üyeler
187,696
Son üye
9Duce
Geri