Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
7 Yi Hatırlarımısın ?6 yı hatırlarmısın?
7 Yi Hatırlarımısın ?6 yı hatırlarmısın?
Bu seneki takım beşiktaştan daha maliyetli zatenHer sene aynısı yaşanıyor.
Hakeme laf atacaklarına adamakıllı kendilerini eleştirip doğru hamleler yapsalar zaten daha iyi olurlar.
Ligden önceki 7 mi7 Yi Hatırlarımısın ?
Gerçekten büyük başarıydı bu yaptığınız.6 yı hatırlarmısın?
Ya sen buna neyi kanıtlamaya çalışıyorsun . Aynen şampiyon biz kabul edilmediğimiz için avrupa ligine biz gittik değil mi? Aynen o yüzden sizin başkanınız cezaevine girdi değil mi? Ya bir de galatasaraya fetöcü diyorlar bu fenerliler .Degilsiniz kankam. Aç bak her şey kabak gibi.
Önemli olan maliyetmi knk?Bu seneki takım beşiktaştan daha maliyetli zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ligden önceki 7 mi
UEFA Kupası moruQ. Yine söylüyorum Premier Lig izleyin kafa rahat olsun zamanınjzı ve paranızı boşa harcamayın.Gerçekten büyük başarıydı bu yaptığınız.
Kendinizden büyük dünya devi bir takımı 6-0 yenmek büyük bir başarı.
GS li miyim la.Ya sen buna neyi kanıtlamaya çalışıyorsun . Aynen şampiyon biz kabul edilmediğimiz için avrupa ligine biz gittik değil mi? Aynen o yüzden sizin başkanınız cezaevine girdi değil mi? Ya bir de galatasaraya fetöcü diyorlar bu fenerliler .
Ben zaten lig maçlarını izlemiyorum.UEFA Kupası moruQ. Yine söylüyorum Premier Lig izleyin kafa rahat olsun zamanınjzı ve paranızı boşa harcamayın.
Maçı izlemiştim. Hakem bariz tarsf tutuyor ama ne kadar uğraşsakta durum değişmedi. Komik olan şimbi ben madem hakem taraf tutuyor şikayet edin dedigimde şikayet etsek ne olacak demeleri ve 2011 şampiyonu TS dediğimde şikayet ettiniz bir şey olmadı demeleri komiğime gidiyor. Kendi hallerine bırakmak gerek.Bir şey soracağım Trabzonspor maçı Trabzonspora haksızlık yapıldı diyorlar. Maçı izleyen var mı? Fenerde 2. penaltı denilen pozisyon penaltı değildi. Adam kendisi öne geçti.
Eski Yeni Siz 6 Yı Ne Zaman Attınız Şerefin Ve Avrupa Başarın Kadar Konuş Küçük cikcikBu seneki takım beşiktaştan daha maliyetli zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ligden önceki 7 mi