VAR Yine Şaşırtmadı!

Degilsiniz kankam. Aç bak her şey kabak gibi.
Ya sen buna neyi kanıtlamaya çalışıyorsun :D . Aynen şampiyon biz kabul edilmediğimiz için avrupa ligine biz gittik değil mi? Aynen o yüzden sizin başkanınız cezaevine girdi değil mi? Ya bir de galatasaraya fetöcü diyorlar bu fenerliler :D .

Gerçekten büyük başarıydı bu yaptığınız.
Kendinizden büyük dünya devi bir takımı 6-0 yenmek büyük bir başarı.
O laf attı bende söyledim. Yoksa kedicik işte ne beklersin

Gerçekten büyük başarıydı bu yaptığınız.
Kendinizden büyük dünya devi bir takımı 6-0 yenmek büyük bir başarı.
UEFA Kupası moruQ. Yine söylüyorum Premier Lig izleyin kafa rahat olsun zamanınjzı ve paranızı boşa harcamayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya sen buna neyi kanıtlamaya çalışıyorsun :D . Aynen şampiyon biz kabul edilmediğimiz için avrupa ligine biz gittik değil mi? Aynen o yüzden sizin başkanınız cezaevine girdi değil mi? Ya bir de galatasaraya fetöcü diyorlar bu fenerliler :D .
GS li miyim la.

UEFA Kupası moruQ. Yine söylüyorum Premier Lig izleyin kafa rahat olsun zamanınjzı ve paranızı boşa harcamayın.
Ben zaten lig maçlarını izlemiyorum.
Dünkü liverpool maçı fenaydı mesela.
İyi ki izlemişim.
Sadece her yerde karşıma çıkıyor.
İnsanların özeleiştiri yapmak yerine başkalarına laf atması beni sinir ediyor.

Bir şey soracağım Trabzonspor maçı Trabzonspora haksızlık yapıldı diyorlar. Maçı izleyen var mı? Fenerde 2. penaltı denilen pozisyon penaltı değildi. Adam kendisi öne geçti.

Bir şey soracağım Trabzonspor maçı Trabzonspora haksızlık yapıldı diyorlar. Maçı izleyen var mı? Fenerde 2. penaltı denilen pozisyon penaltı değildi. Adam kendisi öne geçti.
Maçı izlemiştim. Hakem bariz tarsf tutuyor ama ne kadar uğraşsakta durum değişmedi. Komik olan şimbi ben madem hakem taraf tutuyor şikayet edin dedigimde şikayet etsek ne olacak demeleri ve 2011 şampiyonu TS dediğimde şikayet ettiniz bir şey olmadı demeleri komiğime gidiyor. Kendi hallerine bırakmak gerek.

Bu seneki takım beşiktaştan daha maliyetli zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ligden önceki 7 mi :D
Eski Yeni Siz 6 Yı Ne Zaman Attınız Şerefin Ve Avrupa Başarın Kadar Konuş Küçük cikcik

fener gene ağlıyor

rangers.jpg

Miyav miyav.

Geri