ben de emin olamadım ya uygun mu simdiINTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER 12GB - Z790M-PLUS DDR5- 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER 12GB - Z790M-PLUS DDR5- 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şu sistemi alıyorum ben özelleştirme yapmadım soğutması dandik kasa dandik ama fiyat iyi bence fikirleriniz nedir dostlar
38k iyi bence hocam. Kasa kötü özelleştirilmiyor muhtemelen dandik kasa stoğu eritiyorlar ama benim için çok problem değil. Soğutucu da kötü sıvı soğutma almak gerekebilir ama en ucuz bu şekilde olduğundan alıp geçtim benben de emin olamadım ya uygun mu simdi
nasıl aldınız38k iyi bence hocam. Kasa kötü özelleştirilmiyor muhtemelen dandik kasa stoğu eritiyorlar ama benim için çok problem değil. Soğutucu da kötü sıvı soğutma almak gerekebilir ama en ucuz bu şekilde olduğundan alıp geçtim ben
kasaya bütçen varsa alınır yoksa kasa üzerINTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER 12GB - Z790M-PLUS DDR5- 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER 12GB - Z790M-PLUS DDR5- 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şu sistemi alıyorum ben özelleştirme yapmadım soğutması dandik kasa dandik ama fiyat iyi bence fikirleriniz nedir dostlar
Ayrıca windows deneme sürümü kurmuyorlarmış