umarım öyle olur..Düzelir sepete atanlarıda stoktan düşüyor. 20-30 dk'ya satın almayanlarınki stoğa girer.
umarım öyle olur..Düzelir sepete atanlarıda stoktan düşüyor. 20-30 dk'ya satın almayanlarınki stoğa girer.
ananız babanız bakmıyo biz uğraşıyoruz burdaÇavuşu tokatlayın...
Akşam 22.00'da bu sistemin aynısı sadece kasanın siyah olduğu versiyonu olacak onu da alabilirsin.umarım öyle olur..
Arkadasi odeme ekranindan atmis stok yok diye vatan sepeti stoktan dusmuyorDüzelir sepete atanlarıda stoktan düşüyor. 20-30 dk'ya satın almayanlarınki stoğa girer.
Düşüyor kanka çok yaşadım.Arkadasi odeme ekranindan atmis stok yok diye vatan sepeti stoktan dusmuyor
benimki de öyle oldu. seçerken yukarı bi çıktım ... tükendi yazıyor. mal gibi kaldım.Arkadasi odeme ekranindan atmis stok yok diye vatan sepeti stoktan dusmuyor
Aksam kacta oluyor tam olarak saat?Akşam 22.00'da bu sistemin aynısı sadece kasanın siyah olduğu versiyonu olacak onu da alabilirsin.
22.00Aksam kacta oluyor tam olarak saat?
Bunla vatandaki arasinda fark neeebu aklımı çeliyor anakartı 600 TL farklı değiştirip peşin fiyatına 6 taksit avantajı da var
Valorant, cs go gibi oyunlarda ryzen 5600 daha iyi performans veriyor.bu aklımı çeliyor anakartı 600 TL farklı değiştirip peşin fiyatına 6 taksit avantajı da var