Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

aligoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ali gören
Instagram
Aligoren41
Bu arada tekrar stok acilmiş sabahki sistem için. 22k ile 1 tane cektim

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Ahmet Kocar
Şu an komple stok bitmiş olabilir. Gece 22.00'da aynı sistemin siyah kasalı versiyonu satılacak bunu kaçıranlar şansını onda denesinler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Furkan Uçar
Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için foruma üye oldum. Uzun yıllar sonra yeni bir bilgisayar satın aldım. Sizlere birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Bu bilgisayar geldiği zaman neler yapmam lazım. Buna extra fan almam lazımmı yoksa üstünde kendi fanı varmı. Bu bilgisayara uygun monitör alırken nelere dikkat etmeliyim? Önerileriniz nelerdir.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,675
İsim
Kerem Çavuş
Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için foruma üye oldum. Uzun yıllar sonra yeni bir bilgisayar satın aldım. Sizlere birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Bu bilgisayar geldiği zaman neler yapmam lazım. Buna extra fan almam lazımmı yoksa üstünde kendi fanı varmı. Bu bilgisayara uygun monitör alırken nelere dikkat etmeliyim? Önerileriniz nelerdir.
kendi fanı geliyor , sistemi monte mi , demonte mi aldınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Furkan Uçar
kendi fanı geliyor , sistemi monte mi , demonte mi aldınız ?
Sistemi monteyi işaretledim. Enson 2005 yılında bilgisayar almıştım. Ozamandan şimdiye çok şey değişmiş. Buna uygun ekran almam lazım bide klavye mouse bide bilgisayar masası önerileriniz nedir. Gidip yanlış ekranı alırsam sonra uymaz falan diye size danışmak istedim.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,675
İsim
Kerem Çavuş
Sistemi monteyi işaretledim. Enson 2005 yılında bilgisayar almıştım. Ozamandan şimdiye çok şey değişmiş. Buna uygun ekran almam lazım bide klavye mouse bide bilgisayar masası önerileriniz nedir. Gidip yanlış ekranı alırsam sonra uymaz falan diye size danışmak istedim.

fiyatına göre en kaliteli setupu yapmaya çalıştım , hepsinin de itopyadan denk gelmesi daha güzel oldu , klavye için bütçe arttırıp mekanik bir şeyler de önerebilirim ama sizin için çok da gerek yok gibi düşünüyorum kaliteli bir membrane da sizi fazlasıyla tatmin eder

bilgisayar masası hakkında fikrim yok ama araştırdığım zaman tanıdık marangoz vb varsa yaptırmak çok daha mantıklı oluyordu , onun için ayrı konu da açabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca sistem geldiğinde içinde windows kurulu olmayacak onun için elinizde farklı bir laptop varsa veya çevrenizde başka bilgisayarı olan biri varsa windows flaşı hazırlamanız gerekecek

Top Bottom