Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için foruma üye oldum. Uzun yıllar sonra yeni bir bilgisayar satın aldım. Sizlere birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Bu bilgisayar geldiği zaman neler yapmam lazım. Buna extra fan almam lazımmı yoksa üstünde kendi fanı varmı. Bu bilgisayara uygun monitör alırken nelere dikkat etmeliyim? Önerileriniz nelerdir.
Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için foruma üye oldum. Uzun yıllar sonra yeni bir bilgisayar satın aldım. Sizlere birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Bu bilgisayar geldiği zaman neler yapmam lazım. Buna extra fan almam lazımmı yoksa üstünde kendi fanı varmı. Bu bilgisayara uygun monitör alırken nelere dikkat etmeliyim? Önerileriniz nelerdir.
Sistemi monteyi işaretledim. Enson 2005 yılında bilgisayar almıştım. Ozamandan şimdiye çok şey değişmiş. Buna uygun ekran almam lazım bide klavye mouse bide bilgisayar masası önerileriniz nedir. Gidip yanlış ekranı alırsam sonra uymaz falan diye size danışmak istedim.
Sistemi monteyi işaretledim. Enson 2005 yılında bilgisayar almıştım. Ozamandan şimdiye çok şey değişmiş. Buna uygun ekran almam lazım bide klavye mouse bide bilgisayar masası önerileriniz nedir. Gidip yanlış ekranı alırsam sonra uymaz falan diye size danışmak istedim.
CORSAIR K55 RGB PRO Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9226765-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
www.itopya.com
fiyatına göre en kaliteli setupu yapmaya çalıştım , hepsinin de itopyadan denk gelmesi daha güzel oldu , klavye için bütçe arttırıp mekanik bir şeyler de önerebilirim ama sizin için çok da gerek yok gibi düşünüyorum kaliteli bir membrane da sizi fazlasıyla tatmin eder
bilgisayar masası hakkında fikrim yok ama araştırdığım zaman tanıdık marangoz vb varsa yaptırmak çok daha mantıklı oluyordu , onun için ayrı konu da açabilirsiniz
ayrıca sistem geldiğinde içinde windows kurulu olmayacak onun için elinizde farklı bir laptop varsa veya çevrenizde başka bilgisayarı olan biri varsa windows flaşı hazırlamanız gerekecek