AhmetFurkanUçar
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15
- İsim
- Ahmet Furkan Uçar
Ürünlerin yorumlarını okudum baya güzelmiş fiyatlarıda oldukça uygun. Bunları sipariş vereceğim. Bir soru daha soracağım bu bilgisayar wifiye bağlanabilirmi yoksa wifiye bağlanması için ayrı bi parça almammı lazım. Bide ekran kartını montelemeden gönderiyorlar sanırım onuda kendim yapabilirmiyim yerine takarımda soketi falan oluyomu onun Şuan almam gereken başka bi parça yok sanırım direk çalıştıracam ozaman. Kimileri su soğutmalı fan falan alıyor benim için ona gerek varmı. Silkroad online oynuyacam cs go oynarım Metin2 falan oynarım belki. Bide bu bilgisayar en fazla kaç hz monitör kaldırabilir almışken iyisini alıyım ekranı.AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G4X ITOPYA'dawww.itopya.com
CORSAIR KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
CORSAIR KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-930C011-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
CORSAIR K55 RGB PRO Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM
CORSAIR K55 RGB PRO Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9226765-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
fiyatına göre en kaliteli setupu yapmaya çalıştım , hepsinin de itopyadan denk gelmesi daha güzel oldu , klavye için bütçe arttırıp mekanik bir şeyler de önerebilirim ama sizin için çok da gerek yok gibi düşünüyorum kaliteli bir membrane da sizi fazlasıyla tatmin eder
bilgisayar masası hakkında fikrim yok ama araştırdığım zaman tanıdık marangoz vb varsa yaptırmak çok daha mantıklı oluyordu , onun için ayrı konu da açabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca sistem geldiğinde içinde windows kurulu olmayacak onun için elinizde farklı bir laptop varsa veya çevrenizde başka bilgisayarı olan biri varsa windows flaşı hazırlamanız gerekecek