Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Furkan Uçar

fiyatına göre en kaliteli setupu yapmaya çalıştım , hepsinin de itopyadan denk gelmesi daha güzel oldu , klavye için bütçe arttırıp mekanik bir şeyler de önerebilirim ama sizin için çok da gerek yok gibi düşünüyorum kaliteli bir membrane da sizi fazlasıyla tatmin eder

bilgisayar masası hakkında fikrim yok ama araştırdığım zaman tanıdık marangoz vb varsa yaptırmak çok daha mantıklı oluyordu , onun için ayrı konu da açabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca sistem geldiğinde içinde windows kurulu olmayacak onun için elinizde farklı bir laptop varsa veya çevrenizde başka bilgisayarı olan biri varsa windows flaşı hazırlamanız gerekecek

Ürünlerin yorumlarını okudum baya güzelmiş fiyatlarıda oldukça uygun. Bunları sipariş vereceğim. Bir soru daha soracağım bu bilgisayar wifiye bağlanabilirmi yoksa wifiye bağlanması için ayrı bi parça almammı lazım. Bide ekran kartını montelemeden gönderiyorlar sanırım onuda kendim yapabilirmiyim yerine takarımda soketi falan oluyomu onun Şuan almam gereken başka bi parça yok sanırım direk çalıştıracam ozaman. Kimileri su soğutmalı fan falan alıyor benim için ona gerek varmı. Silkroad online oynuyacam cs go oynarım Metin2 falan oynarım belki. Bide bu bilgisayar en fazla kaç hz monitör kaldırabilir almışken iyisini alıyım ekranı.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,675
İsim
Kerem Çavuş
bugün ki sistemde işlemciyi 14400f, ram 2x16 yapıp almak mı yoksa " https://www.gaming.gen.tr/urun/3598...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ " bu sistemde işlemciyi 7600x, ram 2x16, ssd 1tb yapıp almak mı daha mantıklı vatan 28.600 e , gaming 32.000 e geliyor
bugün çıkan sistemi 14400f yapmanın anlamı yok , düz nasılsa o şekilde al , bütçen varsa tabi am5 şekilde gentrden alman daha iyi olur

Ürünlerin yorumlarını okudum baya güzelmiş fiyatlarıda oldukça uygun. Bunları sipariş vereceğim. Bir soru daha soracağım bu bilgisayar wifiye bağlanabilirmi yoksa wifiye bağlanması için ayrı bi parça almammı lazım. Bide ekran kartını montelemeden gönderiyorlar sanırım onuda kendim yapabilirmiyim yerine takarımda soketi falan oluyomu onun Şuan almam gereken başka bi parça yok sanırım direk çalıştıracam ozaman. Kimileri su soğutmalı fan falan alıyor benim için ona gerek varmı. Silkroad online oynuyacam cs go oynarım Metin2 falan oynarım belki. Bide bu bilgisayar en fazla kaç hz monitör kaldırabilir almışken iyisini alıyım ekranı.

ekran kartı anakarta zarar verebileceği için demonte gönderilir , onu kendiniz takmanız lazım , takması çok basit internette videoları var , yardımcı da oluruz

kule tipi soğutucu alınması iyi olur da şart da değil metin2 ve silkroad da işlemci çok kullanılmıyor zaten

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
baba merhaba
İtopyadan alıyorsanız rampage octagan c50 diye kule tipi soğutucu var 600tl onu da sipariş eklerseniz işlemci uzun yıllar sıcaklığını tutar

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Furkan Uçar
bugün çıkan sistemi 14400f yapmanın anlamı yok , düz nasılsa o şekilde al , bütçen varsa tabi am5 şekilde gentrden alman daha iyi olur

ekran kartı anakarta zarar verebileceği için demonte gönderilir , onu kendiniz takmanız lazım , takması çok basit internette videoları var , yardımcı da oluruz

kule tipi soğutucu alınması iyi olur da şart da değil metin2 ve silkroad da işlemci çok kullanılmıyor zaten
Tamamdır hocam çok sağolun gelsin malzemeler sırayla hallederim hepsini windows 11 mi kurayım yoksa 10 mu hangisini tavsiye edersiniz. Bu pc laptop gibi direk wifiye bağlanabilirmi yoksa wifi için cihazmı almam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüdayfa

anladım teşekkür ederim peki fiyat performans olarak oranlarsak hangisi daha iyi yani o özelliklerde 32k mı daha uygun yoksa vatandaki özelliklerle 22k mı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,675
İsim
Kerem Çavuş
Tamamdır hocam çok sağolun gelsin malzemeler sırayla hallederim hepsini windows 11 mi kurayım yoksa 10 mu hangisini tavsiye edersiniz. Bu pc laptop gibi direk wifiye bağlanabilirmi yoksa wifi için cihazmı almam lazım
wifi adaptör almanız gerekiyor ama şansınız varsa önerim ethernet kablosuyla bağlanmanız

anladım teşekkür ederim peki fiyat performans olarak oranlarsak hangisi daha iyi yani o özelliklerde 32k mı daha uygun yoksa vatandaki özelliklerle 22k mı
düz vatandakini 22kya almak daha fiyat performans

JrFuKi.

80+ Bronze
Bu arada tekrar stok acilmiş sabahki sistem için. 22k ile 1 tane cektim
Merhaba akşama siyah kasası gelecek almayı dusunuyorum vade farksız taksit oluyor mu ?

İlk gün çıkan ddr5 sistem daha iyisi çıkar diye almayanlara , son gün de ddr4 4060ti 8gb sistem 22k alırsınız.
30k size ddr5 4070li sistem mi verecekler sandınız 😃
Ama hayla bekleyin belki 2025 de falan umduğunuz fiyata bulursunuz
ilk gun cıkan sistem hangisi ve ne kadardı acaba ? suanki sistem aksama 22 bine normal mi fırsat degil mi

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
baba merhaba
35lere düşmüşler patladı hepsinin elinde 32 lere alırsınız yakında goat4 4070superli sistemi alacak kişiler takip edersiniz mantarladı bunlar 33 34'tende gördüm satılmış takip eden kapar :D

paramgüvende çalışsa axess 3 taksitle, alamayanlar için alınırdı bence yine de :)

Top Bottom