Dostum 1. zotac çok daha iyi bu net bilmiyorsan o senin sıkıntı 2.si thermaltake kaliteli sayılmazsa ne sayılır piyasada alabileceğin en güvenilir markalardan ventoyla nasıl kıyaslayabiliyorsun 3. 13400f 7500f den daha kötü değil çoğu yerde daha performanslı 4. gg deki sistemin ssd si yazma okuma çok düşük yani neye göre bunları yazabiliyorsun anlamadım ?Dostum sen Galax'ı neye göre kötülüyorsun çözemedim. Hazır sistemlerde kullanılan 2 fanlı Galax ve Zotac modeller 4070s süper serisinin en kötü modelleri. İkisi de iyi değil veya biri diğerinden çok iyi değil. Vatan'ın kullandığı Thermaltake kasa ve PSU çok kaliteli sayılmaz. Vento'nun yeni kasaları vs3400 ve özellikle vg4200s iyi bile olabilir çünkü iç hacmi büyük gözüküyor. Yani Gamingentr ve Vatan'daki hazır sistemlerin kaliteli olarak birbirlerine üstünlüğü yok. İkisi de kötü. 7500f am5 sistem hem upgrade açısından hem performans açısından i5 13400f'yen iyi. O yüzden 2k farka Gamingentr'deki sistemi öneriyoruz. Galax yerine Zotac alınca inanılmaz kaliteli bir ürün almış olmuyorsun.