Yarın son.yarın son şimdi değil mi
tray olanlar soğutmasız diye biliyorum.arkadaşlar merhaba,
İlk sistemlerden olan 7500f 4060Tİ 'lı sistem geldi, montajsız seçmişim farkında olmadan zaten bu yetmezmiş gibi kutularda işlemci fanı çıkmadı ne yapabilirim? Çok ufak bir şey'e işlemciyi sarıp çok ufak kutuda ayrı kargo ile göndermişler, toplam 3 koli olacak şekilde 1'i kasa diğeri de ekran kartı ve anakart kutusuz ssd ve ram olmak üzere
arkadaşa fanlı bir şekilde ulaşmış ama7500f ddr5 li 16 GB 4060 ti beyaz kasa sistem elime ulaşmıştır hayırlı uğurlu olsun.
Whatsapp destek hattına yaz yardımcı olurlararkadaşlar merhaba,
İlk sistemlerden olan 7500f 4060Tİ 'lı sistem geldi, montajsız seçmişim farkında olmadan zaten bu yetmezmiş gibi kutularda işlemci fanı çıkmadı ne yapabilirim? Çok ufak bir şey'e işlemciyi sarıp çok ufak kutuda ayrı kargo ile göndermişler, toplam 3 koli olacak şekilde 1'i kasa diğeri de ekran kartı ve anakart kutusuz ssd ve ram olmak üzere
tray değil mpkydı , stok soğutucu gönderiliyor ama işlemci kutusu olmuyortray olanlar soğutmasız diye biliyorum.
arkadaşlar merhaba,
Stok fan yok o kutudaMesai saati dışı olduğundan site üzerinden mesaj ile iletim sağladım, yaptıkları dönüş..
Siparişlerim kısmından işlemci'de ne yazıyor kutusuz yazıyorsa vatanbilgisayar haklı.Mesai saati dışı olduğundan site üzerinden mesaj ile iletim sağladım, yaptıkları dönüş..
Stok fan yok o kutuda
Siparişlerim kısmından işlemci'de ne yazıyor kutusuz yazıyorsa vatanbilgisayar haklı.
Doğru stok fanı unutmuşlar.AMD R5 7500F-MSI RTX 4060Ti 16GB-MSI PRO A620M-E-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F-MSI RTX 4060Ti 16GB-MSI PRO A620M-E-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sistemi almıştım hocam, MPK yazıyor işlemci de kutusuz fanlı olması lazım buradaki arkadaşlarda öyle izah etti
Şimdi tekrar geri dönüş sağladı Vatan,
İlgili birimlerimiz ile görüşme sağlanmıştır. Fan gönderimi kısa süre içerisinde tarafınıza sağlanacaktır. Saygılarımızla... Vatan Bilgisayar
Güncellediler yorumu