Mustafa_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 998
Kasa çirkin olmuş ben beğenmedim .d Güzel sistem.düzelttim
Kasa çirkin olmuş ben beğenmedim .d Güzel sistem.düzelttim
kasa ancak bu kadar vatandanKasa çirkin olmuş ben beğenmedim .d Güzel sistem.
kasayı ayrı psu ayrı seçmek denenebilir göz zevki için .dkasa ancak bu kadar vatandan![]()
bu ikili de iyidir, sal gitsin.kasayı ayrı PSU ayrı seçmek denenebilir göz zevki için .d
aslında mb511 kurtarırdıbu ikili de iyidir, sal gitsin.
oda vatanın güzelliğiSistem toplayacaklar için güzel olmuş.Ama vatan yine bir klasik yapmışS2H 700 lira ne demek yaw![]()
açtığım konudaki 2080 üzerine de bi sistem dizersin be reisDostlar merhaba. Bazı insanlar ailelerini bizler gibi ikna edemiyor, veya aileleri itopya vs. sitelere güvenmiyor. Ve bundan dolayı tek seçenek Vatan Computer kalıyor. Fakat Vatan'daki hazır sistemler, çalışanların önerisi vasat. Bundan dolayı Vatan'dan alma zorunluluğu olanlar için 8000 Türk Lirasına bir sistem topladım, ürünler ektedir.
KASA: https://www.vatanbilgisayar.com/the...m-fanli-pencereli-midt-atx-oyuncu-kasasi.html
SSD
RAM
ANAKART
İŞLEMCİ
EKRAN KARTI
NOT: Arkadaşlar bu öneri Vatan zorunluluğu içindir, böyle bir durumunuz yoksa başka sitelerde daha ucuza da toplayabilirsiniz.
kasayı neden merak ettin? linki var orada.kasa ney merak ettım anakart nıye o kadar pahalı satılyıor anlamadım vatan ımzasını mı atmıs anakarta altın harflerle neyse zaten dolar fln fırladı bu fıyatlara sasırmıyorumda
404 eror verıyor ondankasayı neden merak ettin? linki var orada.
pahalıDostlar merhaba. Bazı insanlar ailelerini bizler gibi ikna edemiyor, veya aileleri itopya vs. sitelere güvenmiyor. Ve bundan dolayı tek seçenek Vatan Computer kalıyor. Fakat Vatan'daki hazır sistemler, çalışanların önerisi vasat. Bundan dolayı Vatan'dan alma zorunluluğu olanlar için 8000 Türk Lirasına bir sistem topladım, ürünler ektedir.
KASA: https://www.vatanbilgisayar.com/the...m-fanli-pencereli-midt-atx-oyuncu-kasasi.html
SSD
RAM
ANAKART
İŞLEMCİ
EKRAN KARTI
NOT: Arkadaşlar bu öneri Vatan zorunluluğu içindir, böyle bir durumunuz yoksa başka sitelerde daha ucuza da toplayabilirsiniz.
404 eror verıyor ondan