Neler Yeni

Öneri Vatan 8K sistem öneriyorum.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Kasa linki gg. Bu arada Vatan okadar zamın parasını nereye veriyor acaba?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Dostlar merhaba. Bazı insanlar ailelerini bizler gibi ikna edemiyor, veya aileleri itopya vs. sitelere güvenmiyor. Ve bundan dolayı tek seçenek Vatan Computer kalıyor. Fakat Vatan'daki hazır sistemler, çalışanların önerisi vasat. Bundan dolayı Vatan'dan alma zorunluluğu olanlar için 8000 Türk Lirasına bir sistem topladım, ürünler ektedir.

KASA: https://www.vatanbilgisayar.com/the...m-fanli-pencereli-midt-atx-oyuncu-kasasi.html

SSD

RAM

ANAKART

İŞLEMCİ

EKRAN KARTI

NOT: Arkadaşlar bu öneri Vatan zorunluluğu içindir, böyle bir durumunuz yoksa başka sitelerde daha ucuza da toplayabilirsiniz.
açtığım konudaki 2080 üzerine de bi sistem dizersin be reis

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
kasa ney merak ettım anakart nıye o kadar pahalı satılyıor anlamadım vatan ımzasını mı atmıs anakarta altın harflerle neyse zaten dolar fln fırladı bu fıyatlara sasırmıyorumda

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
kasa ney merak ettım anakart nıye o kadar pahalı satılyıor anlamadım vatan ımzasını mı atmıs anakarta altın harflerle neyse zaten dolar fln fırladı bu fıyatlara sasırmıyorumda
kasayı neden merak ettin? linki var orada.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostlar merhaba. Bazı insanlar ailelerini bizler gibi ikna edemiyor, veya aileleri itopya vs. sitelere güvenmiyor. Ve bundan dolayı tek seçenek Vatan Computer kalıyor. Fakat Vatan'daki hazır sistemler, çalışanların önerisi vasat. Bundan dolayı Vatan'dan alma zorunluluğu olanlar için 8000 Türk Lirasına bir sistem topladım, ürünler ektedir.

KASA: https://www.vatanbilgisayar.com/the...m-fanli-pencereli-midt-atx-oyuncu-kasasi.html

SSD

RAM

ANAKART

İŞLEMCİ

EKRAN KARTI

NOT: Arkadaşlar bu öneri Vatan zorunluluğu içindir, böyle bir durumunuz yoksa başka sitelerde daha ucuza da toplayabilirsiniz.
pahalı

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
404 eror verıyor ondan
Ekran Alıntısı.PNG

Top Bottom