Öneri Vatan 8K sistem öneriyorum.

DJ. Mic Check

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
18,330
Dostlar merhaba. Bazı insanlar ailelerini bizler gibi ikna edemiyor, veya aileleri itopya vs. sitelere güvenmiyor. Ve bundan dolayı tek seçenek Vatan Computer kalıyor. Fakat Vatan'daki hazır sistemler, çalışanların önerisi vasat. Bundan dolayı Vatan'dan alma zorunluluğu olanlar için 8000 Türk Lirasına bir sistem topladım, ürünler ektedir.

KASA: https://www.vatanbilgisayar.com/the...m-fanli-pencereli-midt-atx-oyuncu-kasasi.html

SSD

RAM

ANAKART

İŞLEMCİ

EKRAN KARTI

NOT: Arkadaşlar bu öneri Vatan zorunluluğu içindir, böyle bir durumunuz yoksa başka sitelerde daha ucuza da toplayabilirsiniz.

KASADA SORUN OLUYOR, RESMİ AŞAĞIDA.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Efso sistem

Dostlar merhaba. Bazı insanlar ailelerini bizler gibi ikna edemiyor, veya aileleri itopya vs. sitelere güvenmiyor. Ve bundan dolayı tek seçenek Vatan Computer kalıyor. Fakat Vatan'daki hazır sistemler, çalışanların önerisi vasat. Bundan dolayı Vatan'dan alma zorunluluğu olanlar için 8000 Türk Lirasına bir sistem topladım, ürünler ektedir.

KASA

SSD

RAM

ANAKART

İŞLEMCİ

EKRAN KARTI

NOT: Arkadaşlar bu öneri Vatan zorunluluğu içindir, böyle bir durumunuz yoksa başka sitelerde daha ucuza da toplayabilirsiniz.
kasa link hatalı 404 veriyor,yada sorun bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,053
Üyeler
189,539
Son üye
920viper
Geri