OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 986
Hepsinde stok bitti diyor.mağazayı aradım deprem nedeniyle ertelendi dediler.
Hepsinde stok bitti diyor.mağazayı aradım deprem nedeniyle ertelendi dediler.
ertelendi dedi mağazadakiler.mail gelmiş onlarada ertelendi diye.Hepsinde stok bitti diyor.
satışa açılmadı deprem olayları yüzünden
oğlum gündemden bu kadar uzak olma twitter gir instagram gir facebook gir her yerde deprem yazıyor 6.2 4.4 5.0 olmak üzere 3 tane deprem oldu istanbul marmara büyükcekmece silivri aciklarindaDeprem nerde?
Reis pardon sizde haklısınız.Ulan deprem oldu 6.2 herkes sokaklarda döküldü en az 7 şiddetinde deprem yolda diyorlar elimiz ayağımız titriyor bunlar hala sistem nerede stok neden bitti diyorlar. Ulan göçük altında ölücez ölücez be.
Cibuti'de kanka.Deprem nerde?
Hocam öncelikle İstanbulda yaşayan herkese çok geçmiş olsun. Gerçekten çok büyük bir deprem bizde yaşadık. Maşallah kusura bakmayında eliniz ayağınız titreye titreye forumda dolaşabilmeniz çok acayip biz haberden başka bir şeye bakamamıştık ki sağımızda solumuzda yıkılan evler vardı. Bu durumda sistem mi aramaya çıktınız da bu konuya geldiniz. Diyecek söz bulamıyorum. İstanbulda yaşan herkese çok geçmiş olsunUlan deprem oldu 6.2 herkes sokaklarda döküldü en az 7 şiddetinde deprem yolda diyorlar elimiz ayağımız titriyor bunlar hala sistem nerede stok neden bitti diyorlar. Ulan göçük altında ölücez ölücez be.