❌İndirim Bitti! VATAN BİLGİSAYAR GECE İNDİRİMİ %8 BAŞLADI

lFalcoNNl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
%20 indirimle bile sattıkları ram piyasaya göre pahalı kalıyordu bindiriyorlar ne indirimi

rx 9060 xt pulse 16gb modelinde indirim bekliyordum yapmadılar. rtx 5070 ti 16 gb inno3d 37800 tl alınır mı?

%20 indirimle bile sattıkları ram piyasaya göre pahalı kalıyordu bindiriyorlar ne indirimi
ekran kartları güzel düşmüştü hocam yine bekleyişteyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx 9060 xt pulse 16gb modelinde indirim bekliyordum yapmadılar. rtx 5070 ti 16 gb inno3d 37800 tl alınır mı?
gaming gecesi beklenir bence

Uzun zamandır paylaşıyorlar zaten bunu. Sanki indirim varmış gibi konu açmanız garip olmuş.

Uzun zamandır paylaşıyorlar zaten bunu. Sanki indirim varmış gibi konu açmanız garip olmuş.
belki fırsat bulamayanlar olmuştur hocam bunu düşünerek paylaştım. Zaten belirtmiştim üst üste 3. defa oluyor diye

Arkadaşlar bunu yine yaptılar bu galiba ard arda 3. oldu yarın %20 yapmamak için şimdiden gönül alıyorlar.

Vatanda her hafta birkaç kere yapılıyor bu indirim zaten sıcak fırsat diye paylaşılacak bişey yok ayrıca o %20 indirimi de iki kere yaptılar diye her hafta yapacakları anlamına gelmiyor

Vatanda her hafta birkaç kere yapılıyor bu indirim zaten sıcak fırsat diye paylaşılacak bişey yok ayrıca o %20 indirimi de iki kere yaptılar diye her hafta yapacakları anlamına gelmiyor
indirim indirimdir hocam neden paylaşmayalım fırsatı olan kullansın bazı ürünler piyasadaki fiyatından daha düşük sonuçta ayrıca %20 her hafta yaparlar demedim insanlar bu kadar bekleyişteyken bu binevi gönül alma olabilir

Geçenler de 2 defa %20 indirim yaptı 32K yada 34K ya 5070ti sattı 9070xt 27K ya sattı

Geçenler de 2 defa %20 indirim yaptı 32K yada 34K ya 5070ti sattı 9070xt 27K ya sattı
fırsat varken alamadım gececiydim o ara uyuyordum aklıma tüküreyim şimdi indirim kovalıyoruz işte

fırsat varken alamadım gececiydim o ara uyuyordum aklıma tüküreyim şimdi indirim kovalıyoruz işte
Benim fırsatım vardı ekran kartını satamamıştım müşteri çıktı sattım bu akşam şimdi bende indirim kovalıyorum :) 30K ya kadar 9070XT arıyorum hb de bulursam 9 taksit ile alacağım burada vatan da mecbur 3 taksit

Geri