Neler Yeni

Çözüldü✓ VATAN BİLGİSAYAR MAĞAZASINDAN ALDIĞIM ÜRÜNÜ İADE EDEBİLİR MİYİM?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Tekin Ayber
Yönetmelik çıkar maddelerine göre hüküm verilir yada bu gibi durumlarda maddelerine dayanarak uygulanır bilmiyorsun birde cahil cesareti ile biliyormuş gibi yapma.
Cahil cahil hakimlik veya savcılık yapma bana, eğer cesaretin varsa alo 175 ara bak bakalım doğrusu neymiş :D

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
alo 175 ara, bakalım sen mi haklısın ben mi :p
İlgisizlik sezdim sende yaşın 15 falan mı şu dilli emojiyi atıp kendini havalı sanmalar falan neyse zaman kaybısın daha yatıp yarın işe kalkacağım malum mesai 8.30 da başlıyor yolda var hadi iyi geceler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cahil cahil hakimlik veya savcılık yapma bana, eğer cesaretin varsa alo 175 ara bak bakalım doğrusu neymiş :D
Neyseee sana laf anlatmak ölüden bir şey istemeye benzerde yazmayayım şimdi deymecek bir arkadaşsın ceza yediğime yazık

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Tekin Ayber
İlgisizlik sezdim sende yaşın 15 falan mı şu dilli emojiyi atıp kendini havalı sanmalar falan neyse zaman kaybısın daha yatıp yarın işe kalkacağım malum mesai 8.30 da başlıyor yolda var hadi iyi geceler

Neyseee sana laf anlatmak ölüden bir şey istemeye benzerde yazmayayım şimdi deymecek bir arkadaşsın ceza yediğime yazık
Git uyu kardeş, vitaminlerini de al, sütünü de iç ve sakın ola hukuk kurallarında "ayakta UYUMA" :sleep:

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Ali Mert Okuducu
Ben satıcı olsam ben iade almam. Başka bı ürünü birisi keyfi iade etmiş olsa siz o ürünü aldığınız zaman iade ürünü yollamışlar diye ağlıyorsunuz. 1 kere iade edilen ürünü satıcı bı tarafına mi sokacak? Üründe kusur varsa inceleyip iade alırlar zaten.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
Git uyu kardeş, vitaminlerini de al, sütünü de iç ve sakın ola hukuk kurallarında "ayakta UYUMA" :sleep:
Ailen sevmedi demi seni ilgi göstermediler sana demi yazık burada ilgi dileniyorsun bom boş şeyler yazıp ah ah yazık üzüldüm adına engelliyimde kafa açtın ığraşırdım senle tüm maddelerini bu olaylarda alınan kararları tek tek araştırır eklerdimde zaman kaybı onada bir kılıf bulursun sen malum çok zeki görünüp olmayan tayfanın üyesisin

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Tekin Ayber
Ben satıcı olsam ben iade almam. Başka bı ürünü birisi keyfi iade etmiş olsa siz o ürünü aldığınız zaman iade ürünü yollamışlar diye ağlıyorsunuz. 1 kere iade edilen ürünü satıcı bı tarafına mi sokacak? Üründe kusur varsa inceleyip iade alırlar zaten.
öZELLİKLE hijyen konusunda siz bir vucut temizleyici makina alıp deneyip ya da poşetini kutusunu açıp keyfi iade etmeye kalksanız satıcı size sövmez mi :D Aynı sebepten işte şikayetler olunca devlet yönetmelik ile işleri güncelledi. Bunlar inanmıyor ama dediğiniz gibi iade olmamalı zaten.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
Alınmıyor zaten elden aldığı içinde fakat olması gereken bir durum geçende performansını sevmedim diye pa5 i iade almıyorlar diye konu açan eleman vardı bu gibi durumlarda alınmamalı adamın sıfır ürünü ikinci ele düşüyor çünkü

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Tekin Ayber
Ailen sevmedi demi seni ilgi göstermediler sana demi yazık burada ilgi dileniyorsun bom boş şeyler yazıp ah ah yazık üzüldüm adına engelliyimde kafa açtın ığraşırdım senle tüm maddelerini bu olaylarda alınan kararları tek tek araştırır eklerdimde zaman kaybı onada bir kılıf bulursun sen malum çok zeki görünüp olmayan tayfanın üyesisin
Tamam, sen kazandın, cahille münakaşa edilmez derler zaten. Hep kazanır çünkü. Son söz de senin olsun. :)

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
öZELLİKLE hijyen konusunda siz bir vucut temizleyici makina alıp deneyip ya da poşetini kutusunu açıp keyfi iade etmeye kalksanız satıcı size sövmez mi :D Aynı sebepten işte şikayetler olunca devlet yönetmelik ile işleri güncelledi. Bunlar inanmıyor ama dediğiniz gibi iade olmamalı zaten.
O kadar kişi diyoruz ki o havada kaldı uygulanmadı bir gerçekçiliği yok planlandı heryerde paylaşıldı ama sonuç vermedi çünkü eklemdiler ve konu kapandı eskiden neyse o webten alırsan paşa paşa iade alıyorlar ne kadar da bu durumu haklı bulmasamda bozuk ürünlerin dışında şuan durum o güncellenmedi o yasa öyle bir dünya yok

Tamam, sen kazandın, cahille münakaşa edilmez derler zaten. Hep kazanır çünkü. Son söz de senin olsun. :)
Üzülüyorum abim senin adına yazık ailen adınada üzüldüm Allah tez zamanda şifa versin sana.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Mağazadan selam alsan iade almaz bunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR