Newkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 495
Yaklaşık 2 saat önce başlamış ama kimse atmamış Link bırakıyorum belki işinize yarayan indirimli bir şey bulursunuz.
Önler de fan olmaması eksi ama bu fiyata alınır gibi ben msi mag forge 100R yi 2 hafta önce 650 almıştımEkran kartlarında bir şey yok şu kasayı kullanan var mı fiyatı güzel
MSI MAG VAMPIRIC 100R
MSI MAG VAMPIRIC 100R TEMPERED GALSS 1x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG VAMPIRIC 100R TEMPERED GALSS 1x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
önde bir arkada bir fan varmış bir tane daha önde olsaydı iyiydi takılabilir mi acaba?Önler de fan olmaması eksi ama bu fiyata alınır gibi ben msi mag forge 100R yi 2 hafta önce 650 almıştım
İyi fiyat kasaEkran kartlarında bir şey yok şu kasayı kullanan var mı fiyatı güzel
MSI MAG VAMPIRIC 100R
MSI MAG VAMPIRIC 100R TEMPERED GALSS 1x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG VAMPIRIC 100R TEMPERED GALSS 1x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aslında baya indirim var.Crucial RAM'ler dışında pek güzel bir şey yok gibi. Keşke şu 50 sayfa indirim yapma huyundan da vazgeçseler.Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Güzel bir şey göremedim ben hocam.Aslında baya indirim var.
Tek tek bakıyorum beğendiğim şeyler var.Güzel bir şey göremedim ben hocam.
Uykum da geldi, neredeyse 70 sayfa yapmışlar. Atlaya atlaya baktım da gözüme fazla çarpan bir şey olmadı. Thermaltake PSU'lar fena değil gibi bir de.
Hocam Alınabilitesi Olanları Tek Tek Yazsanız Vaktiniz Varsa ,Tek tek bakıyorum beğendiğim şeyler var.