Neler Yeni

Vatan Bilgisayar Televizyon İademi Kabul Etmiyor.

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yasin
Merhabalar, önceki konum vardı ölü piksel iade kaynaklı süreç tamamlandı iademi kabul etmiyor vatan bilgisayar olayda şu şekilde benim elimde olmayacak bir sorundan kaynaklı....
Bana rapor tutturun dediler bende SONY genel merkezi aradım 14 gün olmadı alalı dedim demesemiydim acaba hiç bahsetmesemiydim öyle gelirlermiydi? anlattım durumu bana 14 günlük süre içerisinde iade edebilirsiniz öyle hakkınız var biz rapor tutmuyoruz dediler.
Vatana böyle böyle dediler bana dedim tamam dedi fotoğrafları kutu fotografını vesaire istediler onları attım süreç devam ediyor bekleyin dedi.
Bekledik 5 gün bekledik bunlarda SONY mesaj atmışlar rapor tutun diye her defasında ben arayıp soruyorum ne durumda diye.
Şimdi de bana Marka destek vermemektedir diyor...
İade raporu tutturmanız gerek yoksa alamayız diyorlar.
Arkadaşım adamların kolundan tutup zorlamı eve getireceğim gelmiyorlarsa ben napayım sende getirememişsin bende getirememişim burada sorun benim mi?
Başka yapılacak bir şey yok herhalde arkadaşlar ne dersiniz fatura benim adıma kesilmedi hakem heyetine başvuramıyorum... @Abdullah Hacıgül

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Eyupcan
hocam mağazadan mı aldın netten mi

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
iade hakkınız var ger iverin gitsin. uğraşmayın bence.

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu benim şahsi fikrim ama ben kendim mağazaya götürürdüm 14 gün geçmediği için iade edebiliyorsunuz diye biliyorum bende
mağazaya iade edemiyorsun oradan satın alırsan.
İnternetden aldığında da mağazaya veremiyorsun depolarına kargo yapmanı istiyorlar ve almadılar televizyonu geri.
Rapor olmadan almayacağız dediler Sony serviside sağolsun zahmet etmediler rapor yazmak için kaldı elimde televizyon kullanıyorum bu şekil.

Top Bottom