Vatan bilgisayar tüketici hakem heyeti

actn97

80+
Reaksiyon skoru
27
Vatan bilgisayardan aldığım monitörde pixel hatası mevcuttu thh başvurumda ürünün bir misli ile değişim kararı çıktı. Ancak Vatan Bilgisayar şuan ürünü benden istiyor tekrar servise göndericeklermiş daha sonra ürün isticeklermiş ellerinde yokmuş. Bende yeni ürün gelmeden ürünü teslim etmeyecegimi söyledim. Daha önce bu işlemleri yapan bir arkadaş oldu mu ?

Misliyle iade demek ellerinde o model yoksa üst model vermek zorunda demek klasik vatan değişim cıkan ürünü incelemeye istiyor verme bi süresi var araştır icra başlat

Hocam mahkeme kararını gosterdinizmi eğer buna rağmen dediğiniz yolu izliyorlarsa icra başlayacağınızı bildirin

Söyledim hocam kendilerine gelen bilginin bu olduğunu söylediler icraya vericem artık

"Degerli Musterimiz, TEKİRDAĞ/ÇORLU Hakem Heyeti'ne yaptiginiz basvuruya istinaden sikayet konusu S5LMQ****** Seri No'lu ASUS 27 TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING MONITOR urununuzu musteri memnuniyeti kapsaminda uygulamaya alacagimizi beyan ederiz. Karar ve fatura ile birlikte en yakin Vatan Bilgisayar magazamiza davet ederiz. " Bugün böyle bir mesaj aldım uygulamaya alacağız ne demek tamir mi edicekler yani ?

Geri