🔥İndirim Vatan Bilgisayar Yeni F/P Sistemler - Vade Farksız 3 Taksit

25 olan bir tık mantıklı. Ekran kartı Asus veya msi olsa satması daha kolay olurdu, kullanmadan değiştirebilirdik cuma indirimi geldiğinde.

Halen Abdullah veya pchocası işbirliği bekliyorum ben vatandan. Gelmeyecek gibi ama bekliyorum 😀

45 bin liralık sistem güzel fiyat cidden ancak işlemci amd olsa tadından yenmezdi.

Galiba 5060 lı ddr5 sistemde m.2 ssd gen 4 hızında olmasına rağmen gen 3 hızomda kullanılabiliyor doğru mu? Keşke tam hız destekleseydi. Neyse çok da önemli değil. MFG olunca bu kart herşeye yetiyor.

Çok satan bir parça yanına en kötü satış performansı gösteren ürünlerin kombinasyonu yapılarak elden çıkartma stratejisi gibi.

1440F ile rtx5060 kombinasyonu yerine forumun %80 i 7500F seçerdi.

Vatan tam bir intel çöplüğü. Sanırım ceo 2010 dan kalma 70 yaşında filan.

Sistem fiyatlarına lafım yok çok güzel fiyatlar ama totalde 500-100tl farka çok daha fp sistemler ortaya çıkabilirdi.

Merhaba elimde biostar b650 MT anakart ve ryzen 5 7500 f var başka hiçbir şey alamdım şimdi sistemi aktif etmek istiyorum bir çekilde 7600 lü sistem i alıp dönüştüreyim mi akıl verebilir misiniz?

5060'lı ddr5 sistem alınır mı ne diyonuz
Ben aldım. Zaten parçaları ayrı ayrı alterbinatif markalar dahil toplayıp almaya kalksan en az 5000 TL daha pahalıya gelir. Fiyat çok iyi. DLSS 4 ve multi frame generationun ne demek olduğunu bu videodan izleyip kararınızı daha da netleştirebilirsiniz.

17 bin liralık olan çok uygun değil mi, çok az konuşulmuş
sahibindenden sıfır parçalarla 13-14e toplanıyor dün baktım şahsen hemde dual ram yapıyorsun ve ssd seçeneğinde oluyor. adamlar satamıyor ilanlarda bu parçaları kapalı kutu faturalı tertemiz alıyon sahibindenden

sahibindenden sıfır parçalarla 13-14e toplanıyor dün baktım şahsen hemde dual ram yapıyorsun ve ssd seçeneğinde oluyor. adamlar satamıyor ilanlarda bu parçaları kapalı kutu faturalı tertemiz alıyon sahibindenden
Sahibindende en ucuz rx 7600 sıfır ekran kartı marka bağımsız olarak 9500 lira şu anda. En ucuzu. İkinci elleri de oturduğunuz şehirde olması koşuluyla en fazla 1500 lira ucuza bulursunuz. Diğer parçaları da ölü fiyattan alsan 7500 liradan aşağı bulamazsın ikinci el olarak. Kasa 2000, İşlemci 2000, anakart 2000, ram 750, ssd 750, sizde olsa bu fiyata bile satmazsınız ikinci elde ki satmıyor da kimse.

Sahibindende en ucuz rx 7600 sıfır ekran kartı marka bağımsız olarak 9500 lira şu anda. En ucuzu. İkinci elleri de oturduğunuz şehirde olması koşuluyla en fazla 1500 lira ucuza bulursunuz. Diğer parçaları da ölü fiyattan alsan 7500 liradan aşağı bulamazsın ikinci el olarak. Kasa 2000, İşlemci 2000, anakart 2000, ram 750, ssd 750, sizde olsa bu fiyata bile satmazsınız ikinci elde ki satmıyor da kimse.
en ucuzu 9500e ilanda evet fakat satılabilseydi zaten ilanda da olmazdı değil mi ? alttaki yorumlara bile baktım dün ben 5 teklif edene okey vermiş adam hala satamamış ilan tarihlerine bak hepsi 6 aydır bekliyor... neyse hocam işi bilen toplar dizer herkesin yapabileceği bişey değil tabikide yapamayan gider hazırını alır vatandan 3k overpay yaparak. edit: bide arc a750ler var onlarda aşırı uygun faturalı garantili vs.

Beyler bi tık acil lütfen yardımcı olur musunuz?
Dönüştürmek derken neyi kastettiğini anlayamadım. Aynı anakart ve işlemci ile ben 5060 ti 16gn ekran kartını kullandım çok kaliteli ikili. Ancak 7600 lü sistem için fazla. Ekran kartı olarak 7600 ü kullanacaksan bu hazır sistem yeterli, elindeki anakart ile işlemciyi sat. Ya da iyi bir erkan kartı al, 5000 serisinden ya da 9060 xt veya üzeri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,126
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri