🔥İndirim Vatan Bilgisayar Yeni F/P Sistemler - Vade Farksız 3 Taksit

Dönüştürmek derken neyi kastettiğini anlayamadım. Aynı anakart ve işlemci ile ben 5060 ti 16gn ekran kartını kullandım çok kaliteli ikili. Ancak 7600 lü sistem için fazla. Ekran kartı olarak 7600 ü kullanacaksan bu hazır sistem yeterli, elindeki anakart ile işlemciyi sat. Ya da iyi bir erkan kartı al, 5000 serisinden ya da 9060 xt veya üzeri.
Amacım boş durmasın diye çünkü sistemi yzun vadede toplayacağım. Kenarda durmasının bir zararı var mı peki

Amacım boş durmasın diye çünkü sistemi yzun vadede toplayacağım. Kenarda durmasının bir zararı var mı peki
Çok revaçta olan modeller yani anakartın ve işlemcin. Ortalama fiyata dilediğin zaman satarsın. Şundan da eminim 17 bin liralık sistemi de bundan bir ay sonrası itibariyle vazgeçtin kullanmaktan diyelim, maksimum 10 gün içerisinde aldığın fiyata satarsın.

Çok revaçta olan modeller yani anakartın ve işlemcin. Ortalama fiyata dilediğin zaman satarsın. Şundan da eminim 17 bin liralık sistemi de bundan bir ay sonrası itibariyle vazgeçtin kullanmaktan diyelim, maksimum 10 gün içerisinde aldığın fiyata satarsın.
Çok Teşekkür ediyorum o sistemi alıp kullanıcam bir yandan da diğer sistemi toplayacağım çok daha mantıklı geldi alalı 1 ay olmadı daha kullanmadım bile

Şu anda RX 7600 sistemin 16.999 TL'e satıldığını düşünürsek Kasım indirimlerinde nasıl bir fiyat görürüz acaba? 14.999 TL falan olursa yıkarlar.

Ben nvidianın 8 gb vram koyduğu hiçbir ekran kartını almayacağım amd 9060 xtli bir sistem alıcam büyük ihtimal 16 gb miss gibi oynarım

Elde rx 570 8gb R5 3600 sistem var 17bine rx7600 alıp eldeki sistemi satıp üstünede 3 5 bişe koyup taksiti bitirmek mantıklı olurmu?

Son düzenleme:
Elde rx 570 8gb R5 3600 sistem var 17bine rx7600 alıp eldeki sistemi satıp üstünede 3 5 bişe koyup taksiti bitirmek mantıklı olurmu?
Elindeki sistemin 10 bine ilan koysan 9 bine satılır 2. Elde ama beklemen lazım bir kaç hafta sürebilir. Hızlı satılsın istersen 7 buçuk 8 civarına gider. Bu sistem alınır üstüne para ekleyip. Şu anda her oyun için yüksek ayarlarda olmasa da oynayamayacağın oyun yok 7600 ile.

Elindeki sistemin 10 bine ilan koysan 9 bine satılır 2. Elde ama beklemen lazım bir kaç hafta sürebilir. Hızlı satılsın istersen 7 buçuk 8 civarına gider. Bu sistem alınır üstüne para ekleyip. Şu anda her oyun için yüksek ayarlarda olmasa da oynayamayacağın oyun yok 7600 ile.
hocam https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-5060-h610m-480gb-m-2-ssd-16gb-ram-153164.html bumu https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rx-7600-h610m-480gb-ssd-16gb-ram.html bumu

Üstteki hocam. 5000 serisi artık. Ne olursa olsun giriş seviyesi dahi olsa 5000 serisi kartlı sistemlere yönelin. DDR5 sistem de aynı fiyat sayılır 25750 lira onu alın neden aynı fiyat sayılır diyorum çünkü ssd 1tb geliyor onda. Yani çok daha f/p oluyor. Ayrıca neden 5060 diye ısrarcı olduğum konusunda üstte paylaştığım videoyu izleyip fikir edinebilirsiniz

Üstteki hocam. 5000 serisi artık. Ne olursa olsun giriş seviyesi dahi olsa 5000 serisi kartlı sistemlere yönelin. DDR5 sistem de aynı fiyat sayılır 25750 lira onu alın neden aynı fiyat sayılır diyorum çünkü ssd 1tb geliyor onda. Yani çok daha f/p oluyor. Ayrıca neden 5060 diye ısrarcı olduğum konusunda üstte paylaştığım videoyu izleyip fikir edinebilirsiniz
Hocam o ddr5 5060 a bütçe çıkmıyor

Hocam o ddr5 5060 a bütçe çıkmıyor
O zaman ddr4 sistemi alabilirsin. Ssd kapasitesi farkı düşünüldüğünde aynı fiyata geliyor diye dedim. Ama ddr5 sistem daha performanslı olur onu da söyleyeyim. Ama gönderdiğin linkteki 7600 ekran kartlı sistemi kesinlikle alma ki onu alacağına 7600 ekran kartlı 17 binlik sistemi al daha iyi boşa para verme o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,126
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri