Aşık Diktatör
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
arkadaşımdada vardı vatandan almıştı yapmadılar birde 2 sene geçmiş hiç yapmazlarVatandan 2 sene önce AOC 24" G2460VQ6 model monitör aldım ve dün valo oynarken sol üst köşede 1 adet ölü pixel farkettim değişim yaparlar mı garanti devam ediyor.
tabi belki uğraşırsanız yaparlar sormanız lazımVatandan 2 sene önce AOC 24" G2460VQ6 model monitör aldım ve dün valo oynarken sol üst köşede 1 adet ölü pixel farkettim değişim yaparlar mı garanti devam ediyor.
Baya kötü olur benim için biraz takıntılıyım da.arkadaşımdada vardı vatandan almıştı yapmadılar birde 2 sene geçmiş hiç yapmazlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi belki uğraşırsanız yaparlar sormanız lazım
Umarım öyle değildir ya.Ücret iadesi de yapsalar bunun fiyatına düzgün bir monitör alamam.Bu durumlarda genelde 5 civarı ölü pixel olması gerekiyordu galiba. En fazla ücret iadesi yaparlar.
Değişim yapmazlar o kesin gibiBaya kötü olur benim için biraz takıntılıyım da.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım öyle değildir ya.Ücret iadesi de yapsalar bunun fiyatına düzgün bir monitör alamam.
Hayır. Bu durum MSI'da geçerli. çoğu firmada böyle bir şey yok.Bu durumlarda genelde 5 civarı ölü pixel olması gerekiyordu galiba. En fazla ücret iadesi yaparlar.
olur sorucam zaten sadece bu monitörde yaşayan var mıdır aynı durumu öğrenmek için konu açtım.Hayır. Bu durum MSI'da geçerli. çoğu firmada böyle bir şey yok.
Bu sorunun cevabı için, vatana sorsanız daha iyi olmaz mı?
yeni çıkan bir şey önceden yoktu dediğim gibi.Ölü pixel her monitörde olur. 20000 TL verseniz bile, test edilmeden gönderilen monitörde ölü pixel çıkabilir.
Olabilir doğrudur fakat değişim yapan firma duymadım maalesef.Hayır. Bu durum MSI'da geçerli. çoğu firmada böyle bir şey yok.
Bu sorunun cevabı için, vatana sorsanız daha iyi olmaz mı?
zaten oyunlarda falan pek farkedilmiyor kader diyip devam ederim en kötü.Olabilir doğrudur fakat değişim yapan firma duymadım maalesef.
Emin değilim o taktikten. Fark edilmiyorsa boşverinzaten oyunlarda falan pek farkedilmiyor kader diyip devam ederim en kötü.
ha bir de sa?ak saçma işler var mesela monitörü silip ölü pixelin bulunduğu bögeye baskı uygulamak falan çözüyor deniliyor bu tür eski taktikler işe yarar mı zira bizim eski tüplü televizyona vurunca çalışıyordu.