VATAN BİLGİSAYARDAN HAZIR SİSTEM ALINIR MI

bu kadar para verip işlemcisi hariç hiçbir şeyi tercih sebebi olmayacak bir sistem almazdım.
evet vatan'dan sistem alınır, son 3 senede
4 sistem aldım, 3'ünü sattım tekini kullanıyorum.
ama hepsi özelleştirilmiş parçalarla .

130k sadece kasa için bütçe mi? bu bütçelere daha iyi sistem çıkartabiliriz ortaya çünkü 100-130k arasına
evet sadece kasa için 130 k bütçem var pek anlamıyorum çok karışık geliyo ve o kadar para veripte rezil de olmak istemiyorum güzel bi sistem arıyorum eğer bildiğin varsa nerden toplayacağım vs yardımcı olursan sevinirim

evet sadece kasa için 130 k bütçem var pek anlamıyorum çok karışık geliyo ve o kadar para veripte rezil de olmak istemiyorum güzel bi sistem arıyorum eğer bildiğin varsa nerden toplayacağım vs yardımcı olursan sevinirim
biraz bekleteceğim dönüş yapıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem beyaz vs gibi olsun görüntüde sıvı soğutmada lcd vs olsun gibi tercihleriniz varmı

bu kasa veya bi üstü olması lazım gece indırımıne gırıyor %15 güzel fiyata geliyor aksam ona bakabilirsiniz

biraz bekleteceğim dönüş yapıcam

sistem beyaz vs gibi olsun görüntüde sıvı soğutmada lcd vs olsun gibi tercihleriniz varmı
tercihlerinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim akvaryum kasa gibi beyaz gibi

tercihlerinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim akvaryum kasa gibi beyaz gibi
akvaryum kasar tercihim olur beyaz olması sıvı soğutucu yada benzeri ısınmasın çok çektim çünkü

kendime ve eşime alıcam çünkü o şık beyaz ve rgb li olmasını istediği için mecbur :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,541
Üyeler
184,020
Son üye
Karanlık Yolcu
Geri