Neler Yeni

🔥🔥 VATAN GAMETALK 3 🔥🔥 ( İNDİRİM BİTTİ )

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ramazan Özdemir
Ben sistemi ayrı ayrı topladım 21k civarına geliyor. Ekran kartında ısınma problemi olacağını sanmıyorum. Diyelim ki ısınıyor gibi gördünüz, indirin afterburner, fanların çalışma yüzdesini kendi isteğinize göre yükselttiğinizde sorun felan kalmaz. Eagle serisi evet biraz sıcak çalışan bi kart ama sorun çıkaracak bir sıcaklık değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa 14 cm fanmış ben bunu yeni okudum, baya iyi.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Bende aldım 1 tane. Elbette istediğimi yaparım. Önceden kazanç amaçlı yapıyordum. Şimdi bu aralar beyaz sistem toplama hayalindeyim. Bu yüzden al sat yaparak kendime sistem kuruyorum. 😂

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,927
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
reis al satcılar fazla muhabettini yapmasın bu forumda daha güzel muhabbetler dönsün onlara laf atıyorum yani onların yaptığı doğru mu şimdi
Konu kapanmış diye mesaj atmamıştım. Kendim al-sat yapan bir insan değilim ama bunu yapanları yargılamaya da hakkım yok. İsteyen istediği gibi hareket etmekte özgür. Senin ne demek istediğini de anlıyorum ama herkes kendi çapında haklı bu tarz konularda. O yüzden insanların düşünce ve hareketlerine saygı duyman daha iyi olur dostum. İyi akşamlar.

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Konu kapanmış diye mesaj atmamıştım. Kendim al-sat yapan bir insan değilim ama bunu yapanları yargılamaya da hakkım yok. İsteyen istediği gibi hareket etmekte özgür. Senin ne demek istediğini de anlıyorum ama herkes kendi çapında haklı bu tarz konularda. O yüzden insanların düşünce ve hareketlerine saygı duyman daha iyi olur dostum. İyi akşamlar.
1080p 180 Hz monitör aldım sistem yüksek mi monitör için

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,927
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bana kalrısa bu sisteme 2k daha iyi olur 1080pde oyundan oyuna değişmekle beraber darboğaz olabilir ama çok sorun olur mu emin değilim.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,650
İsim
Kerem Çavuş
2k olsa daha iyi olur ama 1080pde de sorun yaşamazsın belki işlemciye binen fazla yükten kule tipi soğutucuya ihtiyacın olabilir 214xt veya ag400le çözersin

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
OHA baya ucuza vermişler ha h.o

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Bana kalrısa bu sisteme 2k daha iyi olur 1080pde oyundan oyuna değişmekle beraber darboğaz olabilir ama çok sorun olur mu emin değilim.
2k olsa daha iyi olur ama 1080pde de sorun yaşamazsın belki işlemciye binen fazla yükten kule tipi soğutucuya ihtiyacın olabilir 214xt veya ag400le çözersin
Valorant, CS GO gibi FPS oyunları oynamak için aldım

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bir dahiki program ne zaman ve sistem geldiğinde nasıl alıcaz? Yoruma mı atıyorlar linki?

Yayın yorumuna mı attılar? Nasıl hızlı aldınız

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Bir dahiki program ne zaman ve sistem geldiğinde nasıl alıcaz? Yoruma mı atıyorlar linki?

Yayında canlı sohbete link attılar

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,650
İsim
Kerem Çavuş

1680295144597.png

Top Bottom