🔥🔥 VATAN GAMETALK 3 🔥🔥 ( İNDİRİM BİTTİ )

Ben sistemi ayrı ayrı topladım 21k civarına geliyor. Ekran kartında ısınma problemi olacağını sanmıyorum. Diyelim ki ısınıyor gibi gördünüz, indirin afterburner, fanların çalışma yüzdesini kendi isteğinize göre yükselttiğinizde sorun felan kalmaz. Eagle serisi evet biraz sıcak çalışan bi kart ama sorun çıkaracak bir sıcaklık değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa 14 cm fanmış ben bunu yeni okudum, baya iyi.

Bende aldım 1 tane. Elbette istediğimi yaparım. Önceden kazanç amaçlı yapıyordum. Şimdi bu aralar beyaz sistem toplama hayalindeyim. Bu yüzden al sat yaparak kendime sistem kuruyorum. 😂

reis al satcılar fazla muhabettini yapmasın bu forumda daha güzel muhabbetler dönsün onlara laf atıyorum yani onların yaptığı doğru mu şimdi
Konu kapanmış diye mesaj atmamıştım. Kendim al-sat yapan bir insan değilim ama bunu yapanları yargılamaya da hakkım yok. İsteyen istediği gibi hareket etmekte özgür. Senin ne demek istediğini de anlıyorum ama herkes kendi çapında haklı bu tarz konularda. O yüzden insanların düşünce ve hareketlerine saygı duyman daha iyi olur dostum. İyi akşamlar.

Konu kapanmış diye mesaj atmamıştım. Kendim al-sat yapan bir insan değilim ama bunu yapanları yargılamaya da hakkım yok. İsteyen istediği gibi hareket etmekte özgür. Senin ne demek istediğini de anlıyorum ama herkes kendi çapında haklı bu tarz konularda. O yüzden insanların düşünce ve hareketlerine saygı duyman daha iyi olur dostum. İyi akşamlar.
1080p 180 Hz monitör aldım sistem yüksek mi monitör için

Bana kalrısa bu sisteme 2k daha iyi olur 1080pde oyundan oyuna değişmekle beraber darboğaz olabilir ama çok sorun olur mu emin değilim.

2k olsa daha iyi olur ama 1080pde de sorun yaşamazsın belki işlemciye binen fazla yükten kule tipi soğutucuya ihtiyacın olabilir 214xt veya ag400le çözersin

OHA baya ucuza vermişler ha h.o

Bana kalrısa bu sisteme 2k daha iyi olur 1080pde oyundan oyuna değişmekle beraber darboğaz olabilir ama çok sorun olur mu emin değilim.
2k olsa daha iyi olur ama 1080pde de sorun yaşamazsın belki işlemciye binen fazla yükten kule tipi soğutucuya ihtiyacın olabilir 214xt veya ag400le çözersin
Valorant, CS GO gibi FPS oyunları oynamak için aldım

Bir dahiki program ne zaman ve sistem geldiğinde nasıl alıcaz? Yoruma mı atıyorlar linki?

Yayın yorumuna mı attılar? Nasıl hızlı aldınız

Bir dahiki program ne zaman ve sistem geldiğinde nasıl alıcaz? Yoruma mı atıyorlar linki?

Yayında canlı sohbete link attılar

1680295144597.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,094
Üyeler
186,016
Son üye
ugurkzlkya