normalde eagle ısınıyo ama testlerinde 65 67 derece civarı gördüm ne kadar doğru bilinmezBu Gigabyte ekran kartı çok mu ısınıyor
O kadar bilgi kirliliği var ki hangisine inanacağıma şaşırdım. Montajsız istedim vatanın montajını beğenmiyorumnormalde eagle ısınıyo ama testlerinde 65 67 derece civarı gördüm ne kadar doğru bilinmez
Gigabyte orta seviye hocam ne çok ısınıyor ne iyi soğutması varO kadar bilgi kirliliği var ki hangisine inanacağıma şaşırdım. Montajsız istedim vatanın montajını beğenmiyorum
en iyisi gelince test etmek , ben vatanın montajında hiç sorun yaşamadım sadece 2 fanlı kartlarda monte gönderiyolardı o hoş olmuyodu ama 3x kartlarda demonte gönderiliyorO kadar bilgi kirliliği var ki hangisine inanacağıma şaşırdım. Montajsız istedim vatanın montajını beğenmiyorum
Game talk olacağının haberini verdiler mi? Gametalk 4 ne zaman olacak?
instada vatanbilgisayarı takip et ordan veriliyor haberiGame talk olacağının haberini verdiler mi? Gametalk 4 ne zaman olacak?
yüksek ihtimal pazartesi hatta salıya kadar bile onayda bekleyebilir genelde öyle oluyorArkadaşlar benim sipariş hala onay aşamasında, herkeste mi öyle?
Teşekkürleryüksek ihtimal pazartesi hatta salıya kadar bile onayda bekleyebilir genelde öyle oluyor
İnsata hiç post göremedim bu konu ile alakalıinstada vatanbilgisayarı takip et ordan veriliyor haberi