Neler Yeni

Vatan Kart ile % kaç indirim oluyor?

T.P.G.

80+ Titanium
Soru üstte. Soruyu sorma sebebim Vatan'dan PC almak zorunda olan kardeşlerin belki internete yakın bir fiyattan alabilecek olması :)

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Soru üstte. Soruyu sorma sebebim Vatan'dan PC almak zorunda olan kardeşlerin belki internete yakın bir fiyattan alabilecek olması :)
vatan kartla indirim olmuyor hacı bazı ürünlerde 5 - 10 tl falan , ürün aldıkça puan birikiyor sadece . ben mesela imzamdaki sistemi ryzen 5 2600 olarak ordan hazır sistem aldım, sonrasında nişanlıma 2 t toshiba disk aldım kartta 58 tl falan birikmişti yaptığım alış veriş 7700 tl falandı

PhronoX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ilker tetik
dostlar neden vatandan almak zorundasınız ki aile mi gğvenmiyor

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostlar neden vatandan almak zorundasınız ki aile mi gğvenmiyor
Agam ben almıyorum bende zaten sistem var full netten alma. Evet aileleri güvenmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatanda personel indirimi oluyormu?
bilmem, ama sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi sorayım vatanda tanıdığım var. istersen arayabilirim. haberleri oluyor. indirimi sorabilirim istersen.
mükemmel olur

Klofikof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Safa
Bende razer deathadder v2 alıcamda vatan fiyatı 600 tl indirim falan olsa alıcam

Klofikof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Safa
Sahibindende varda satıcılar güvenemiyorum sıfır kapalı kutu 460 a falan diyorda

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Vatanda genelde indirim değil bindirim oluyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Vatanda genelde indirim değil bindirim oluyor.
Çok yardımcı oldun sağol. Bazı arkadaşların mecbur kaldığı durumlar oluyor. Onlar için istiyorum kendi sistemim falan hepsi full var.

Ayrıca pahalı olma sebebi giderleri. Sadece 1 mağazasının giderlerini görsen aklın yerinden oynar.

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Çok yardımcı oldun sağol. Bazı arkadaşların mecbur kaldığı durumlar oluyor. Onlar için istiyorum kendi sistemim falan hepsi full var.

Ayrıca pahalı olma sebebi giderleri. Sadece 1 mağazasının giderlerini görsen aklın yerinden oynar.

Kanks senin sistemine bişey demedim zaten 😂 Giderleri de beni ilgilendirmiyor açıkcası. Ben son kullanıcıyım her zaman bana uygun olan ürünü talep ederim. Ve bu da bindirim olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Top Bottom