bi sorayım vatanda tanıdığım var. istersen arayabilirim. haberleri oluyor. indirimi sorabilirim istersen.Soru üstte. Soruyu sorma sebebim Vatan'dan PC almak zorunda olan kardeşlerin belki internete yakın bir fiyattan alabilecek olması![]()
vatan kartla indirim olmuyor hacı bazı ürünlerde 5 - 10 tl falan , ürün aldıkça puan birikiyor sadece . ben mesela imzamdaki sistemi ryzen 5 2600 olarak ordan hazır sistem aldım, sonrasında nişanlıma 2 t toshiba disk aldım kartta 58 tl falan birikmişti yaptığım alış veriş 7700 tl falandıSoru üstte. Soruyu sorma sebebim Vatan'dan PC almak zorunda olan kardeşlerin belki internete yakın bir fiyattan alabilecek olması![]()
Agam ben almıyorum bende zaten sistem var full netten alma. Evet aileleri güvenmiyordostlar neden vatandan almak zorundasınız ki aile mi gğvenmiyor
bilmem, ama sanmamVatanda personel indirimi oluyormu?
mükemmel olurbi sorayım vatanda tanıdığım var. istersen arayabilirim. haberleri oluyor. indirimi sorabilirim istersen.
şimdi iştemiş. eve geçince arıcak beni haberdar ederim seni.Agam ben almıyorum bende zaten sistem var full netten alma. Evet aileleri güvenmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmem, ama sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
mükemmel olur
Çok yardımcı oldun sağol. Bazı arkadaşların mecbur kaldığı durumlar oluyor. Onlar için istiyorum kendi sistemim falan hepsi full var.Vatanda genelde indirim değil bindirim oluyor.
Çok yardımcı oldun sağol. Bazı arkadaşların mecbur kaldığı durumlar oluyor. Onlar için istiyorum kendi sistemim falan hepsi full var.
Ayrıca pahalı olma sebebi giderleri. Sadece 1 mağazasının giderlerini görsen aklın yerinden oynar.