Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Vatan mağazaya ürün ne zmn gelir

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yahya
Cuma günü mağazaya gidip anakart aldım dedilerki mağazaya geldimi haber veririz bugün gelirmi sizce

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Tuğra Yıldız
Cuma günü mağazaya gidip anakart aldım dedilerki mağazaya geldimi haber veririz bugün gelirmi sizce
haber vericekler zaten net birsey soylememiz imkansiz cunku kargo ne zaman yola cikti veya cikti mi nereden hangi magazaya geliyor gibi seyler belirsizlestiriyor veya urun tedarik edildi mi edilmedi mi.

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yahya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haber vericekler zaten net birsey soylememiz imkansiz cunku kargo ne zaman yola cikti veya cikti mi nereden hangi magazaya geliyor gibi seyler belirsizlestiriyor veya urun tedarik edildi mi edilmedi mi.
Hocam bende onu soruyorum sipariş verdiğimde aynı gün kargoya verilip 3 günde burda oluyor ama mağazaya ilk defa gelicek

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Knk genelde Kocaeli magazasindan yollaniyo tum urunler bugun yarin gelmis olur

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yahya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral normal sipariş etsem bugün kesin elimdeydi ama mağazaya gelicekya bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerden bilgi alabilirm

Orda varmış stok zaten innşallah bugün gelir

Son düzenleme:

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Kral normal sipariş etsem bugün kesin elimdeydi ama mağazaya gelicekya bilemedim

Nerden bilgi alabilirm

Orda varmış stok zaten innşallah bugün gelir
Ya kanka ha yarin ha bugun ne farkeder zaten magaza teslimde 1 hafta duruyo magazada bos vaktinde gider alirsin

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Burak
Cevap alamadığım için buraya yazıp bilgi alıyor olabilirm dostum
Dostum buradan o kurumsal mağaza ile ilgili nasıl net bilgi alabilirsin ki ,😂 mağazayı arayarak bilgi alabilirsin kim nereden bilecek ne zaman geldiğini varsayim sallayacak insanlar tahmini falan anca sen ara müşteri hizmetlerini yada mağazayı direkt görüş işin çözülsün.

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yahya
Dostum buradan o kurumsal mağaza ile ilgili nasıl net bilgi alabilirsin ki ,😂 mağazayı arayarak bilgi alabilirsin kim nereden bilecek ne zaman geldiğini varsayim sallayacak insanlar tahmini falan anca sen ara müşteri hizmetlerini yada mağazayı direkt görüş işin çözülsün.
Kral işte belki yaşayan vardır diye soruyorum bilmiyorsan yazmassın olur biter

Top Bottom