haber vericekler zaten net birsey soylememiz imkansiz cunku kargo ne zaman yola cikti veya cikti mi nereden hangi magazaya geliyor gibi seyler belirsizlestiriyor veya urun tedarik edildi mi edilmedi mi.Cuma günü mağazaya gidip anakart aldım dedilerki mağazaya geldimi haber veririz bugün gelirmi sizce
Hocam bende onu soruyorum sipariş verdiğimde aynı gün kargoya verilip 3 günde burda oluyor ama mağazaya ilk defa gelicekhaber vericekler zaten net birsey soylememiz imkansiz cunku kargo ne zaman yola cikti veya cikti mi nereden hangi magazaya geliyor gibi seyler belirsizlestiriyor veya urun tedarik edildi mi edilmedi mi.
Kral normal sipariş etsem bugün kesin elimdeydi ama mağazaya gelicekya bilemedimKnk genelde Kocaeli magazasindan yollaniyo tum urunler bugun yarin gelmis olur
Nerden bilgi alabilirmKnk genelde Kocaeli magazasindan yollaniyo tum urunler bugun yarin gelmis olur
Orda varmış stok zaten innşallah bugün gelirKnk genelde Kocaeli magazasindan yollaniyo tum urunler bugun yarin gelmis olur
Forumda Vatan bilgisayar müşteri temsilcisi yoksa eğer kendilerini arayıp bilgi alabilirsin bence.Nerden bilgi alabilirm
Buraya sormak yerine mağazayı aramak daha mantıklı değil mi dostumCuma günü mağazaya gidip anakart aldım dedilerki mağazaya geldimi haber veririz bugün gelirmi sizce
Ya kanka ha yarin ha bugun ne farkeder zaten magaza teslimde 1 hafta duruyo magazada bos vaktinde gider alirsinKral normal sipariş etsem bugün kesin elimdeydi ama mağazaya gelicekya bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden bilgi alabilirm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orda varmış stok zaten innşallah bugün gelir
Cevap alamadığım için buraya yazıp bilgi alıyor olabilirm dostumBuraya sormak yerine mağazayı aramak daha mantıklı değil mi dostum![]()
Dostum buradan o kurumsal mağaza ile ilgili nasıl net bilgi alabilirsin ki ,Cevap alamadığım için buraya yazıp bilgi alıyor olabilirm dostum
Kral işte belki yaşayan vardır diye soruyorum bilmiyorsan yazmassın olur biterDostum buradan o kurumsal mağaza ile ilgili nasıl net bilgi alabilirsin ki ,mağazayı arayarak bilgi alabilirsin kim nereden bilecek ne zaman geldiğini varsayim sallayacak insanlar tahmini falan anca sen ara müşteri hizmetlerini yada mağazayı direkt görüş işin çözülsün.
Cevap ortada dostum müşteri hizmetleri yada mağazayla görüş bilgi al için rahat etsinKral işte belki yaşayan vardır diye soruyorum bilmiyorsan yazmassın olur biter