Vatan niye bu kadar pahalı

Reaksiyon skoru
57
Bu gün vatana gittim adam dedi işte 240 GB ssd 1650 süper 16gb ram i5 10100f dedi işte dedim Max 8k o bile çok adam dedi 13k bu niye böyle ya bide indirimdeymis bu güne özel

Tam hatırlamıyorum ama herhalde diğer ticaret yerlerine göre herhalde kendi garantisi + taksit olmasına rağmen faiz bindirmiyordu.

vatan pahalı diyince bende türkiye pahalı sandım vatan bilgisayar diyormuşsun. şu bir gerçek ki internetten riske girip 5k ya bir şey almak yerine risksiz 6bine bir şey almak daha mantıklı. bence vatan yine iş görür
5k ya riske girmiyorsun asıl 6k ya alınca riske giriyorsun ölü pixelde iade almıyorlar diye biliyorum ama internetten alınca 14 gün içerisinde iade edebiliyorsun ki zaten arada 1k fark da yok 5-6k fark var bu sistem için

İnternet piyasası mağaza outlet veya esnaf piysasından farklı. Vatan ara sıra webe özel güzel sistemler çıkarabiliyor. Mağaza fiyatlarına göre dediğin fiyatlar normal

vatan pahalı diyince bende türkiye pahalı sandım vatan bilgisayar diyormuşsun. şu bir gerçek ki internetten riske girip 5k ya bir şey almak yerine risksiz 6bine bir şey almak daha mantıklı. bence vatan yine iş görür
Yillardir netten urun aliyorum sorun yasamadim bu dusunce yuzunden aileler bilerek kaziklaniyor zaten iyi forumlar.

Bu gün vatana gittim adam dedi işte 240 GB ssd 1650 süper 16gb ram i5 10100f dedi işte dedim Max 8k o bile çok adam dedi 13k bu niye böyle ya bide indirimdeymis bu güne özel
Çünkü internetten PC alınmaz güvenilmez internete. Ucuz gibi gözükebilir ama bozulursa ne yapacaksın? Belki bozuk parçalar takacaklar senin hatan diyecekler? Belki hıyar gönderecekler bilemezsin ki?
(!)
Cidden bu kafayla düşünen bir kitle var onlar vatandan alıyor o yüzden pahalı.

denk getirirsen uyguna sistem alabilirsin ya da tek tek parça alarak dizebilirsin
masrafları belli düzeyde fazla online yerlere göre o yüzden biraz pahalı bazı ürünler sağlam pahalı

5k ya riske girmiyorsun asıl 6k ya alınca riske giriyorsun ölü pixelde iade almıyorlar diye biliyorum ama internetten alınca 14 gün içerisinde iade edebiliyorsun ki zaten arada 1k fark da yok 5-6k fark var bu sistem için
kanka şöyle sölim monitörü aldığında test ediliyor orda iade şansın olio ama mağazadan çıktığın zaman servise göndermek zorunda kalıyorsun asusta 1 ay içinde iade şansın oluo ölü pikselde

arasıra guzel çıkartıyor 3050 + 12100f 9600 almıştım şuan kullanıyorum

Geri