Vatan pc %10 indirim

Flex45

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar vatandan pc alınca toplama yapıyorlar mı yoksa parça parça mı gönderiyorlar? Eğer montajı yapılmıyorsa bu %10 indirim mağazada geçerli oluyor mu?

Merhaba arkadaşlar vatandan pc alınca toplama yapıyorlar mı yoksa parça parça mı gönderiyorlar? Eğer montajı yapılmıyorsa bu %10 indirim mağazada geçerli oluyor mu?
Git magazaya, açın imterneti oradan al, parcalar oradadır veya tedarik ederler ve magazadan aldıgın için montaj da yaparlar.
Ben ocak indiriminde internetten alamadım.
Gittim magazaya oradan internetten aldık, montajların yapılmasını istemedim ama magaza teslim oldugu i ve garanti verebilmek için mecburen montaj yaptılar..

Git magazaya, açın imterneti oradan al, parcalar oradadır veya tedarik ederler ve magazadan aldıgın için montaj da yaparlar.
Ben ocak indiriminde internetten alamadım.
Gittim magazaya oradan internetten aldık, montajların yapılmasını istemedim ama magaza teslim oldugu i ve garanti verebilmek için mecburen montaj yaptılar..
%10 indirim gece oluyor sabah olmuyor ki mağazaya gidip nasıl sipariş vereceğim

Kanun gereği toplu sistem satamadıkları için artık parça parça yolluyorlar. %10 indirim mağazada geçerli değil çünkü mağazalar kapandıktan sonra yapıyorlar indirimi 😀

Kanun gereği toplu sistem satamadıkları için artık parça parça yolluyorlar. %10 indirim mağazada geçerli değil çünkü mağazalar kapandıktan sonra yapıyorlar indirimi 😀
Aynen öyle yapıyorlar ama diğer siteler nasıl tek montajını yapıp satıyor? Bence yasa bahanesi olmuş bunun istese yaparlar :)

%10 indirim gece oluyor sabah olmuyor ki mağazaya gidip nasıl sipariş vereceğim
Biz aralıkta aldıgımızda 25/31 aralık kampanya yapmıstı. İnternetten ne yaptıysam alamadım, gittim magazaya (ellerinde muhtemelen vardı) kutulu olarak teslim istedim.”magazadan teslim oldugu ve garanti verebilmek için montaj yapıp verebiliriz” dediler. Pesin 3 taksitti, + bankada 2 taksit yaptı totalde pesine 5 taksit aldım. 26 ödeme yaptım, 28 de pc elimdeydi. İnternetten alan bazı forumdaki arkadasların 15/20 gun sonra anca teslim alabilmişlerdi, bazılarınında kargolar kayıp durumu olusmustu vs vs..7500f, b840 akart, 32gb ram, zotak 5070 solid 3 fan, 1tb ssd, cmaster 212 sogutucu, 650e kasa 52k vs…
Suanki durumu bilmiyorum..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapıyorlardı zaten sağlam bir ceza yediler artık yapmıyorlar.
Yılbasında boyle bir durum yoktu hocam..
Hatta parcaları kutulu teslim istedim montaj kendim yaparım diye, garanti baslatmak için mecburen montaj ve test ederek teslim edebiliriz dediler..

Son düzenleme:
Geri